Tmk Mrb anneler. 19.haftamdayim renkli yani detayli ultrason hakkinda bilgisi olan varmi. Kaçıncı haftaya dek yaptirabilirim.gunesli Medicine hastanesinde 450tl ucret. Baska yerlerde ne kadar acaba😕
Nurten Tmk 18-24. Haftalar arası yapılıyor 21.haftamda gittim ben anadolu yakasında gittiğim hastanede 350 tl ye yaptırdım
SineMirayAksoyeri Tmk selam ben 2 hafta önce yaptırdm ilgi hastanesinde 175 tl renkli değil ama ihtiyaç karşılıyor avicenna hastanesi de 300 istemişti güzel sonuçlar almanız dileğıyle 😉
denizz89 canım kısmetse ben bugün detaylıya gireceğim 20+6yım şuanda..inşAllah temiz çıkar sonuçlar..geldiğimde yazarım canm
FahriyeztrkYcel Kubra2kat gop çevresindeyseniz avrasya hastanesi ,duygu hastanesi,asya hastanesi ,güncel tıp görüntüleme merkezinden fiyat alabilirsiniz ,bende normalde özel gop hastanesine gidiyorum ama orda yaptırmadım çok pahalıydı
GNR Bugün bende giricem detaylı ultrasyona 20+5 günlük hamileyim bakalm hayırlı sonuçlar inşallah🤗Rabbim yardımcımız olsun 😗
Aysehatun Tmk bende 21+0 iken detaylı ultrasona gireceğim özel bi hastanede fiyatı 355 tl suan 19+2 haftalığım
eydaNurParldar Detaylı renklı ultrason değil . Detaylının esprisi bebeğin organlarının gelişimini izlemek.iki hafta önce yaptırdık bizde 21. Hafta da. Mümkünse tok gidin çikolata yiyip gidin bize büyük bir korku yaşattılar çünkü 🙄
SineMirayAksoyeri Tmk salı randevum vardı pazartesi çektirdm salı verdm 🤗😉 yarı yarıya masrafı azaltmış olursn 💕👍🏼