Prenses21 Kizlar ozel hastaneyle ilgili post paylastim esimi iceriye almadiklarini soyledim istnbul bahcelievlerdeyim onerebileceginiz esinizi iceriye alan bi hastana onerirmisiniz fiyati fln nekdr
Dilekcnkn Prenses21 gittiğim hastahane harika bir yer konforlu bht clinic 8500 doğum ben daha önce batı bahata gittiğim için indirimle muayne 304 ben 247 ödüyorum doğumhanesi yok herkes kendi odasında doğum yapıyor ve yakınların yanında olabiliyor
Serendipity Prenses21 medicalpark bahcelievler en basindan beri esimle birlikte giriyoruz 37.haftamdayim. Ama fiyatlari bilmiyorum ozel saglik sigortasi yaptirmistim hamilelik oncesinde o yuzden simdiye kadar hic ucret odemedik.
Kayraninannnesi Prenses21 Esencan Hastanesine gidiyorum eşimi her zaman alıyorlar içeri fiyatlarda makul fiyatlar ama size uzak gelebilir
Melos2234 Prenses21 bağcılar yüzyıl ışık hastanesi burada oturan gebelerin hepsi neredeyse oraya gidiyor muayene ücreti sgk lı 70 sigortasız 90 tl 10 gün ücretsiz muayene doktorum da şeker gibi adam valla😊