Yagmurplt25 Doğum sancım var fakat acılmam yok doktor suyunu patlatabiliriz dedi aranızda doktoru suyunu patlatan varmı acıyormu nasıl oluyor 34 haftalık
Senemunlu Yagmurplt25 bebek su ile kayarak geldigini ve patlatmaidgini herseyin dogal yolla ilerlemesibi solemisti doktorum. Ama cogu doktor patlatıyor acidigina dair bir bilgim yok ama patladiginda pit diye ses gelip sular akmaya baslamisti .
Gulsum1205 Yagmurplt25 benm iki doğumun da da suyumu patlatarak oldu ince çubuk gibi bişey sokuyor onla patlatyor
Gizoos Yagmurplt25 canım bence bekleyebiliyorsan bekle benim arkadaşım 36 haftada öyle oldu doğumu uzun sürdü
Yagmurplt25 Senemunlu riskli gözüyle bakıyorlar yüksek tansiyondan dolayı ciger geliştirici yaptılar sürekli yatış verip tutuyorlar haftasını ilerletmeye clşıyprlae ama kalp atımı birden yavaşlıyor nst de 😏
Mekselinda Patlatma sebebi ne 34. Haftada kendi suyun gelse doğum başlasa erken doğum olabilir ama neden doktor istedi bunu istersen başka bi doktora daha sor hemen karar verme doğum için 1 gün bile bebek için önemli
Yagmurplt25 Mekselinda riskli gözüyle bakıyorlar yüksek tansiyondan dolayı ciger geliştirici yaptılar sürekli yatış verip tutuyorlar haftasını ilerletmeye clşıyprlae ama kalp atımı birden yavaşlıyor nst de 😏
Yagmurplt25 Gulsum1205 nasıl oluyor çatı muanesi gibimi hemen soktuğu gibi patlıyormu yoksa uğraşıyor mu
Yagmurplt25 Gizoos bende öyle istiyorum da doktorum riskin büyük olduğunu söylüyor çocuk doğum kanalına girmş zorluyormuş yüksek tansiyonda var heran herşey olablr diyor
Gizoos Yagmurplt25 canım doktor tehlikeli buluyorsa illaki vardır bir bildiği kendinide bebeğinide riske atma o zaman doktorunu dinle. İnşallah tek nefeste doğurursun sağlıkla gelsin dünyaya 🙏
Gulsum1205 Yagmurplt25 önce eli ile bakıyor tabi nerde olduğunu sonra patlatıyor ama acı falan hissetmiyorsa sonra sıcak bişeyler geliyor yani suyun Bn daha 10 gün önce yaşadım ilk doktor patlatmış ti bunu ebe patlattı
Yagmurplt25 Gulsum1205 rabbim yardımcımız olsun anne olmak hiç kolay değil çok zor yollardan geçiyoruz 😞