Sumeyyeuludag Kızlar uyandım şimdi altımda bi ıslaklık. Akıntı değil ama pijamam falan da ıslaktı. Suyum gelmiş olabilir mi? Değişik kokuyor. ilk gebeligim kusura bakmayın sancim da yok ne olduğunu anlayamadim. Bugün 40. haftam
Ciara93 Sumeyyeuludag canım akıntı olsa o kadar ıslaklık olmaz. Suyunsa eğer gelen birazdan devamı olur zaten ☺️ Kolay doğumlar 😋
Maliefem Sumeyyeuludag bence suyun gelmiş oturup kalkma hareketleri yap canım bir sürü yaptıkça o su yine gelmeye devam eder evde enfeksiyon kapabilirsin suyun geliyorsa hastaneye gitmeni tavsiye ederim
Adabahar Sumeyyeuludag tabiki doktorunu ara ve hastaneye git cnm suyun gelmiş çünkü 40. Haftadasın sancı gelemeyebiliyo bazen ama bebeğin susuz kalmasın
Sumeyyeuludag Ciara93 Bugün saat 4 te doktor randevum var. Su an hic agrim yok. Sizce o vakte kadar bekleyim mi?
Ciara93 Sumeyyeuludag benim ilk Doğumda suyum gelmeden sancım olduğu için gitmemiştim. Ama suyum gelse hemen giderim 🙈😁
Sumeyyeuludag Maliefem Sabah kalktigimda vardı canım işte şimdi yok. Hani su gelince hemen gitmek lazım mı yoksa sancıyi mi beklemek lazım ona takıldım
Mrvanne Hastaneye gitmelisin enfeksiyon kapabilirsin ben hemen gitmiştim sancılarım sonra başladı hayirlisiyla sağlıkla al bebeğini kucağına ☺☺☺
Zee88 Sumeyyeuludag beklemeden git bence su olabilitesi yüksek..benim ilk dopumda suyum geldi gittim3cm açılmam vardı hiç sancım yoktu..olabiliyor yani