Aylinada35 Kızlar çok afedersiniz iki gündür bildiğimiz büyük tuvaletim koyu renk yani siyah ve kan demir vitamin ilacı falan kullanmıyorum başına gelen varmı ?
Rahnur Aylinada35 benimde oyle canim 38 haftalığım hala oyle vitaminlerden kaynakli bende cok korkmustum 3. Aydan beri böyle hala böyle korkacak birşey yok😊
Muyako Aylinada35 Çok afedersiniz ama kıvamı cıvık gibi mi. Ve farklı birşey yiyip içmediniz ve şu an kullandığınız herhangi bir ilaç var mı kan sulandırıcı dahil.
gulcnnsflu6363 Aylinada35 ben o dedigin ilaçları kulabinca oyle oluyorum bırakınca degisio ama ilaclarida kulanmiyormusunuz bilmedim daha once kullanmis olmayasin
Lalala Aylinada35 kan ve demir genelde o şekilde etki ediyor ama siz kullanmıyorum demişssiniz. Bence normal hormalar falan vücut Bi yerden Bi tepki farklılık gösteriyor demkki hiçç dert etme bol su iç demiş Biri aynen 👍
Rahnur Aylinada35 a ben kullaniyorum diye okumuşum o zaman bilmiyorum benimki onlardan kaynaklı oluyor dedi doktor hatta bittiği zaman tekrar hemen gidip almayinca duzeliyordu hemen baslayinca tekrar siyaha dönüyordu kac haftalıksiniz
Aylinada35 Muyako cıvık değil normal geliyor kan ilac kullanmıyorum renk değiştirecek birşey yemedim 33 haftaligim
Muyako Aylinada35 siyah zift gibiyse kesinlikle hastaneye gitmelisiniz. Belki hiçbirşey çıkmayacak ama riske atmaya değmez bence. Çok geçmiş olsun. Inşallah hiçbirşey çıkmaz.
Bushraaaaa Aylinada35 Kusura bakmayın ben kullanıyorum olarak okudum ondan öyle yazdım bencede hiç bir ilaç kullanmıyorsanız doktora görününüz.