Cmrcmr Arkadaşlar bilenler varsa yardımcı olurmusunuz ? 25. Haftadayım ve baş ağrısı oluyor ara ara bir de yemek yerken aniden gelen bir mide bulantısı istifra vs yok sadece ilk aylardaki gibi bulantı
Busra3509 Cmrcmr bendede olyo 26 haftaym Hatta kafamdan biri itiyor gibi bas dönmem de olyo agrı olunca kafamda. Sallantı halindeym. 😟
Busbushatun Cmrcmr sekerlemı alakalı hıc bılmıyorm ama tansıyon olabılır ben olcuyorum ama normal tansıyonum bas agrm ve arada bulantım bnmde oluyor 24 haftamdayımm oncekı gebelıgımde olmamıstı ama kılom fazlalastıgı ıcın vucudum artık dayanmıyor dıye yorumluyorum😅
ilkannelikkk Cmrcmr benim de olmuştu az az bi yokladı ama sonra geçti. Baş ağrısı içinde şakaklarıma nane yağı sürdüm hemen kesiyo
Zumra45 Cmrcmr normal canım bebek buyudukce mıdeye baskı yapıyo oda ya bıde yanması veya mıde bulantısı yapar korkma🥰🌺
Cmrcmr @Busra3509 bende öyleyim bakalım belki bilen birileri çıkar doktoruma sordum şeker tansiyon olabilir dedi ölç arada dedi ama daha aletleri temin edemedim 🤨
Busra3509 Cmrcmr arada soda iciyorum limon sıkıpaz rahatlıyorum Parol icebilirsin cok bas agrın olunca Bide sıcak su torban varda ensene koy kaslarını gevset. Ben öle yapıyorum. 🙏🌸
Cmrcmr @Busra3509 riskli gebelik geçirdim çok kimyasal içtim o yüzden ağrı kesici gibi olaylara girmek istemiyorum teşekkür ederim yinede 🤩🤗👍