Gamzeee89 25 haftalık hamileyim ve inanılmaz diş ağrım war çok sık olmamakla birlikte parol içiyorum hamilelikte diş ağrısı çekip antibiyotik içen warmı acaba
Elifdikel Gamzeee89 bana vermişti doktorum antibiyotik kullandım bir ara acayip ağrı da ben çektim diş çekimi için onay aldım doktorumdsn Cok şükür şimdi yok ağrım ama bir ara öldüm öldüm dirildim rabbim o dis ağrısıni kimseye vermesin çok geckis olsun
Seda-1 Gamzeee89 canım bende 22 haftalığım geçmeyen ve Kulağıma vuran bir diş ağrısı yaşıyordum ama çektirmekten tedavi ettirmekden korkuyordum bebeğe zarar vericek diye taki sabaha kadar uyutmadığı güne kadar.Hemen kadın Doğum doktorumu aradım anlattım onay yazısı aldım ve diş doktoruna gidip yaptırdım hatta 2 diş yaptırdım şuan ise şükür ediyorum yoksa Doğuma kadar çekemezden korkma canım doktorundan onay al ve çaresine baktır
Zafsim0801 Gamzeee89 evet ben içmiştim doktorumla görüştüm hamilelerin kullandığı bir antibiyotik yazmıştı bana yoksa ağrı kesiciyle geccek bir ağrı olmuyor iltihap varsa
Gamzeee89 Elifdikel şuan oturdum ağlıyorum zaten parol hiç fayda etmiyor antibiyotiğin ismi neydi çektirdinizmi sonunda peki dişinizi
Gamzeee89 Seda-1 benimki iki diş birisi 20 lik çürümüş iyice biride hafif kırılmış altlı üstlü dişler çok ağrı yapıo 😓😓
XxKirmizibalik Ben de iki gündür diş ağrısıyla boğuşuyorum. Diş etlerim şişti ve çok acıyor Drdan izin aldım kanal yaptıracağım son aylara bırakmamak lazım. Dişçi koltuğunda yatmak zor olabilir
Elifdikel Gamzeee89 augmentindi ama reçetesiz alamazsınız yok şuan iyiyim doktorum ne kadar geç olursa iyi olur dedi daha 11 haftalıktim şuanda 12 yeni oldum
Elifdikel Gamzeee89 karanfil yağı ve sarımsak iyi geliyor sarımsağı ezin dişinize koyun inslalah iyi gelir
Gamzeee89 Doktorumu aradım 12 saatte Bi içme şartıyla bir kaç seferlik için arvales veya majezik içebilirsin dedi mecbur arvales içtim kızlar dayanamadım inşallah bebeğime bişey olmaz 😭😭
miraykumru Gamzeee89 ben geçen hafta bayılma derecesine geldim,bir an önce dişçiye gidin özel klinikler harç kimse hamile olduğumuz için bakmak istemiyor.Kadın doğumcunuzla dişçimizi görüştürün,dün dolgum yapıldı şükür iltihapta gitti,hiç korkmayın
Omerhatice Gamzeee89 ben içtim canm 1 kutu bitirdim hamd olsun bir sknti olmadi onu içmesem iltihap kurumazdi ve deliricektim😑 Allah düşmanıma vermesin o ağrıyı 2 aylıkken içtim ben simdi 6. Aydayim
Gamzeee89 Omerhatice Aminn canım boşuna demiyorlar kabir azabı gibi bişey walla yarım saat önce arvales içtim 12 saatte 1 tane içebilirsin dedi doktorum inşallah bişey olmaz 😓
Omerhatice Gamzeee89 kiz arveles ağır degilmi onu içmesen daha iyi aslında doktorlar en fazla parol yada minoset diyor diğerleri ağır çünkü
Gamzeee89 Omerhatice ya walla bende dedim ama böyle durumlarda çok nadir 12 saatte bir 2 3 defa içebilirsin dedi parol içtim zaten hiç fayda etmedi inşallah bişi olmaz 😓
Omerhatice Gamzeee89 bence daha fazla içme canim tabi doktordan doktora fikir değişebilir ama Rabbım safi ismiyle sifa versin bidaha yasatmasin inşallah o ağrıyı çok zorda kalirsan parol at fayda etmiyor fazla ama hic yoktan iyidir