Esenburhan123 Arkadaşlar kabızlık problemi cekiyoeum 8+1 haftalık gebeyim olanlar nasıl çözüldü artık tuvaletim geldiğinde makatıma bir şey olacak diye korkuyorum
Serpil-3 Esenburhan123 seni çok iyi anlıyorum ben ilk üç ay öldüm resmen lavman bile yaptım dr bekunis diye bi ilaç verdi hala onu kullanıyorum bitkiselmiş birde kefir iç gerçekten işe yarıyor kuru kaysı sadece gaz yaptı hiç faydası olmadı denemediğim şey kalmadı geçmiş olsun canım
Sebahat2020 Canım sıcak ballı süt iç ben çok faydasını gördüm soğuk içersen ishale sıcak içersen kabızlığa iyi geliyor
ahben Esenburhan123 2 tane kuru kayısıyı geceden suya bırakın sabah ilk olarak aç karna suyunu için ardından kayısıları yiyin. Bi kaç güne etkisini görürsünüz. Ben inciri zeytinyağına bandırıp yemiştim o bile fayda etmemişti. Kuru kayısıyla çözümü buldum. En azından rahat tuvalete çıkıyorsun.
MerveKaya38 Esenburhan123 her akşam yatmadan önce kaysi hoşafı ye bir kase yat sonra çorba tüket en doğal çözüm yolu bu canım bide makatin çevresine zeytinyaği sür öyle yap büyük çişini yirtmasin cikarken eğer ağrı yaparsa yine zeytinyaği sür yan yat.