Cimen_bebek mugee34 17ye girdigimde gecti ama midem boş kalınca ara ara hissediyorum bulantı tamamen kesilmedi
Yeni1anne mugee34 16.haftamdayim çok şükür bı hafta önce bitti umarım bı daha tekrarlamaz çok korkuyorum tekrar başlar diye
yavrugeyikinannesi mugee34 20. Haftamdan sonra düzeldi o zamana kadar berbat bi hamilelik geçirdim . Şimdi 25 haftalık olduk. Umarım en yakın zamanda biter sizinki de 🙏🏻🥰
Cidemkisa mugee34 ilk hamileligimde 12.haftada kesildi bu gebeligimde 18. Haftaya kadar neredeyse her gün istifra ettim çok zordu Allah kolaylık versin o günlerde geçiyor
Sebahat2020 Moral bozmak gibi olmasın ama 36 olacağız daha yeni yeni azalıyor benim 😬banada hep geçer geçer dediler ama geçmedi 😂
NurrA 17 haftalıkken geçti ben prilam dr kullandım ilacın günde 2 adet alınması gerekiyor son hafta 1 er adet aldım bıraktım 5 gün daha bulandı sonra kendiliğinden geçti çok zorlanıyorsanız doktorunuza yazdırabilirsiniz ilacı
SinemKcbs 15+3 olduk halen bulanmaya devam artık geçmiccek diye korkuyorum bitsin artık bir an evvel 😥