fundablkl Sellaaam🙋🏼♀️Sizlere bir sorum olucaktı 🙈 hamilelikte açılma olsun diye neler yapmamız gerekiyor bilenler yazsın hepimiz faydalanalım 🤣 ben yürüyüş, çömelme, ılık duş, hurma, bunları biliyorum sadece başka bildiğiniz var mı 🤦🏻♀️
Gurbetkusu_43 fundablkl Kaç haftalıksın canım. Bende burada bekleyeyim tam ihtiyacım olan post 😅. Zorunlu doğum başlatıldı bende de 12 saat sancının ardından eve geldim pazartesi tekrar yatışım var bakalım zamanı gelmeyen bebeği nasıl doğurtacaklar bekliyorum öyle 😢😓
pitircik2021 fundablkl doktorum secde pozisyonunu da söyledi bana. Bide buradan birisi ılık duşta squat yapmış bence mantıklı. Doktorum bana squat yap dedi zaten 10+10+10 olarak günde üç kere en az bu adetlerde yap dedi. Felaket kasıklarıma ağrı giriyor şuan adım atamıyorum bacaklarıma vuruyor. bence Doğum yakın çok dayanamam 😬
Haticekskn momsboys biliyor musun bizde bunu kendi doktorumuza sorduk. Öyle bir sey olmadigini bu gibi seylere inanmayin dedi.
Magnolina fundablkl ahududu yaprağı çayı yürüyüş squat merdiven çıkma inme hurma yemek el ile yer silme oturuşu şuan aklıma gelenler
suramilaninannnesi Papatya çayıda iyi geliyormuş arkadaşların yaziklari dışında ben icfyorum 4 5 gündür belkide geç kaldım başlamakta 🙈