Seda29 Kızlar 13 haftalık bebeğim ikinci gebelik . Cildimde kuruluk oldu pul pul kabartı sizde de oldu mu sebebi ne acaba ?
nurell Seda29 kuzum kuru bırakma yağla cildini bende de oluuodu ben şimdi hem xatlamayim diye hemde kurumasın diye bebek yağı kullanıyorum ilk üç ay düzelir diye bekledim ama olmadi
Princessmom Seda29 bende 6 haftalık hamleym aynı sorun bende de var aşırı kuruyor cildim neden oluyor acaba
_Elifffffff_ Seda29 aynı şeyi bende yaşadım özellikle yüzümde tüm kabuklanmalar olmuştu bende krem sürüyordum belli olmasın diye ama şimdi geçti çok şükür
Seda29 nurell Benim cildim hiç böle olmazdı ergenlik çağında bile tek silve çıkar giderdi cildim güzeldi çok şaşırdım
nurell Seda29 ama bu hamilelik bende olmaz dediğim herşey oluyor 🤗 cildim çok yağlıdır benimde mesela çok nadir kurur elim yüzüm bacaklarım heleki göbeğim hiç görmedim ama şimdi ne kadar yaglarsam yağlayın kuruluk bitmiyor
Rapunzellllanne Benimde cildim çok kuru özellikle yüzüm çene kısmımda kızarıklıklar oluştu sık sık nemlendiriyorum inşallah geçer
Talyaninannesi Tabi doktora sormak en iyisi. Tiroit bezlerinize baktırdınız mı? Tiroid eksikliği de yapabiliyor bazen.
MervErdo Ben pehlivanlar gibi yağlanmama rağmen bana mısın demiyo o kadar losyon krem vs fayda vermedi bebek yağıyla zeytinyağını karıştırıp kullanıyorum bi o fayda verdi sen de dene istersen
Ysmmmnn Seda29 bepanthol kullanınnçok iyi gelitor benimde yüzümde egzama azdı gebelikte böyle şeyler oluyormuş şuan gayet iyi cildim düzeldi
Bebekbaylar Seda29 hamilelikte ciltte kuruluk olur canim bol su iç ve cildin için nemlendirici kullan
Bebekbaylar Seda29 benim de bu 3. Hamileligim benimde oluyo mevsimsel oldugunu düşünüyorum benimde digerlerinde olmamisti bebe yağı falanda kullanabilirsin faydasi oluyo