Gizemshn Kizlar hangi markalari tercih ettiniz ? Kullanan anneler özellikle memnun olup olmadıklarınız? Fiyatlar uygun değil alıp boşuna kenera atmak istemiyorum..
Duygu3437 Gizemshn valla Philips avent aldım ikisini de tutar mı bilmem bir heves aldık ama bence çok pahalı gereksiz şuan pişmanım keşke daha uygun alıp deneseydim tutmazsa pahalı alsaydım
Haticearen Gizemshn avent aldım biberon aldım emzik olarak Chicco damaklı emzik ve nuk kauçuk emzik aldım
Bedis94- Gizemshn ben denemek amaçlı weebaby emzik aldım tutmazsa diye çok fazla diğer emziklere para vermek istemedim eğer ki tutarsa güzel bi emzik alır yoluma bakarım diyorum😁
Gizemshn Duygu3437 yaa bende cidden oyle mi yapsam diyorum eczaneden uygun alıp deneyip oyle devam etsem bostan boşa deli para vermek istemiyorum
Mayisbali Duygu3437 ben de ikisini de Philips aldım geçen emzik ikili trendyolda 60 TL ye inmişti aldım daha kargom gelmedi inşallah gercekten emziktir 🤷♀️😂simdi bakiyorum 100 TL olmuş aynı emzik
Zeynep248 Canım ben araştırmalarım sonucu emzik olarak Avent ultra air biberon ise lansinoh aldım anne göğsüne en yakın oydu yumuşaklık olarak da ikisi de gayet güzel
Bedis94- Gizemshn kauçuklar 6 ay kullanılıyor sadece öyle biliyorum canım Philips emzikleri baya öneriyorlar
Mayisbali Gizemshn ben iki kere denk geldim trendyolda o fiyata bazı satıcılar az bir stokla indirim yapıyorlar ben aldım mesela yarım saat geçti kontrol ettim stok yok dendi ama benimki kargolandı şükür 🙏🏾