Cansu-13 Ask13 sezeryan doğum ücretini merak ediyorum 29 haftalığım yılbaşından önce sorduğumda 15 bin demişlerdi şimdi nekadar acaba
Cansu-13 Busra34ybg hamileliğimin başından beri oraya gidiyorum en son rorduğımda 15 bin demişlerdi indirim yapmazlarsa Acıbadem e giderim orada sezeryan 10 bindi hatırlarsam ekstra ücret yok
Zehraaa98 Cansu-13 ankarada sadece ameliyathanesını kullancaz doktorum dısardan 4700 istedıler sadece 😂memorıal boyle fıyatlar demek ki ama acıbadem den iyi diyor her giden
Cansu-13 @Zehraaa98# Zehraaa98 ikinci doğumumu Bodrum Acıbadem de yaptım çok memnun kalmıştım eğer fiyat konusunda yardımcı olmazlarsa acıbadem Atakent hastanesine giderim
Mengihilal İstanbulda ki en pahalı ilk 5 hastaneden biri orası 🤷🏻♀️ Diğer memoriallar ile kıyaslamayın. Paranız çoksa yada özel sigortanız varsa tercih edebilirsnz 😉
Mengihilal İstanbulda ki en pahalı ilk 5 hastaneden biri orası 🤷🏻♀️ Diğer memoriallar ile kıyaslamayın. Paranız çoksa yada özel sigortanız varsa tercih edebilirsnz 😉
Cansu-13 Mengihilal memorial bahçelievler 15 bin TL demişti sezeryan için yılbaşından sonra zam gelmiş arkadaşların dediğine göre 20 bin olmuş özel sigortam yok acıbadem bana sezeryan artı bi ücret olmadan 10 bin dedi
Cansu-13 Mengihilal hafta içi memorial e gidip fiyat konuşucam 15 bin üstü verirlerse Acıbadem’e giderim