Gulenay1234 Merhaba arkadaşlar makinem sıvı deterjanı koyduğum an içine çekiyor kayboluyor resmen kutudaki deterjan.tanbura mı dökülüyor anlamadım 🤦🏼♀️Baştaki bölmeye koyuyorum içinde mavi bir parçası var onu taksam da takmasam da aynı şey oluyor.Ben mi yanlışlık yapıyorum bir yerde anlamadım🤦🏼♀️Bilgisi olan yardımcı olabilir mi 😕😢 https://resimyukle.io/YFRAeBmlkZ.i 1. -
Omerhatice Gulenay1234 sivilar oyle canm direk çekiyor o üstünde ekstra sivi için bi aparat daha olacak onuda birak sen onun üstüne dok ama her halükarda çekiyor yani sıvı kalmıyor 🤷♀️
Gizem___ Gulenay1234 sizinki farklı benimkinden ama benim de yumuşatıcıyı çekiyodu çok koyuyomuşum sınırı aşınca çekiyomuş belki öyle bişeyi vardır sizin aparatı tam anlamadım
Kaderimm Gulenay1234 cnm sıvı deterjan kullandığın zaman mavi kapağı aşağıya indiriyorsun eğer tiz deterjan kullanırsan yukarı açık bı şekilde kullanılıyor
Gulenay1234 Gizem___ da evet canım yumuşatıcı da çekiyordu çok koyduğum içinmiş sınıra kadar koydum düzeldi ama sıvı deterjan yerini iki kapak bile koysam çekiyor anlamadım 🤦🏼♀️
Gizem___ Gulenay1234 içine akıyordur yine deterjanlı yıkıyordur o çünkü geçen gün makine temizleyicisi aldım aparatı çıkarıp içine döktüm hepsi gitti program bitene kadar köpük köpük döndü demek ki kazanda kalıyor içine akan
Omerhatice Gulenay1234 İnternete falan bak ordan alirsin canm kırılır falan vs. Satılıyor diye biliyorum
Pasiflora Gulenay1234 orda deterjan gözünde bi aparat var sıvı deterjan kullanacağın zaman onu aşağı çekiyosun deterjanın kazana akmasını engelliyor yıkama sırasında makine alıyor içine toz kullanacağın zaman geri kaldırırsın
Pasiflora Gulenay1234 tam kapatmamış olabilirsiniz youtube da muhakkak video vardır bi izlemenizi öneririm
balarisi06 Ordaki aparatı sıvı deterjan kullanacaksan indirmen lazım toz deterjanda kaldırman lazım ama bunları yapmadan önde bu çekmeceyi çıkar güzelce bi temizle tıkanık yerler varsa aç tekrar dene 👍
Nslhnkr Gulenay1234 hayır hiç koymam hep çamasır ğzerine koyarım . Yıkıyor ama tabi markasına görede temizlemesi degişr