Hasnur Kızlar 2 gün önce çok rahatsızlandım hastaneye gittiğimde idrar testinde yüksek derecede enfeksiyon çıktı ama acil doktor olduğunu için bişey söylemedi adetinde geçikme yapar veya yapmaz diye tam 17 gündür adet olmuyorum aranızda bu durumda olan varmıydı kızlar
Kekmez Hasnur yani bir hastalığın var doktora gidiyorsun enfeksiyon gecikme yapar mı yapmaz mı doktora değil buraya soruyorsun hamilelikten şüphe ediyorsan kalk git hamilelik testi al bak bunu da artık buraya yazmayın
Asenam Hasnur yapar bende olmuştu zaten hamile olmaydın idrarında çıkardı 17 gün olmuş bence iyi bi doktora görün ilaç versin
Arasinannesi Sorunun cevabını bilmem ama enfeksiyon devam ediyorsa kantaron yağı ile temizle o bölgeni çok ii geliyor.
Hasnur Kekmez buraya yazıp yazmamam seni ilgilendirmez sende okuyup cevap verme bu kadar basit allahım ya burda herkes herşeyi Soruyor rahatsız olduysan cevap vermez yazmassın hadi şimdi işine bak
Kekmez Hasnur valla özellikle doktora sorulacak spesifik soruları buraya soranların hepsinden rahatsızım admine hergün söylüyorum hergün yazıyorum ama malesef sizin gibi sivriler bitmiyor adminde ne yapsın işte idare etmeye çalışıyor ama bir süre sonra ikrah geliyor bana doktora sorulacak bir şeyi belki burada hiç bir fikri olmayan insanlara soruyorsunuz yazık yani
Hasnur Kekmez sanane arkadaşım bak Ramazan günü ağzımı bozdurma bana geri kafalıysan cevap verme insan olan insan gibi cevap veriyor sana özellikle cevap ver diyen oldumu. Şimdi defol git bence admin senin gibileri siteden atması lazım
merry8y Hasnur idrar yolu enfeksiyonun adeti geciktirdiğini hiç duymadım ve yaşamadım. hamilelikten önce cok enfeksiyonum olurdu ama hiç geciktirmezdi, bence test yapmalısın adetlerin hep düzenliyse bu zamaana kadar
Hasnur merry8y yok Canım enfeksiyondan kaynaklıymış dün gece idrar sökücü bir ilaç içtim sabah adet oldum çok teşekkür ederim yorumun ve bilgin için
Aysenurtsr Adet geciktirdigini hic duymadim acikcasi, hamileligimden bir ay once siddetli bir idrar yolu enfeksiyonu gecirdim. Antibiyotik kullandim obur ay hamile oldugumu ogrenmistim.