Annelikkk Ayca24 ayyy canim banada dua edermisin benim erken dogumum war bebegimi saglikla kucagma alayim rabbim de seni bir awazda kurtarsin adim elif dualarnda eksik etme🤲
Ayca24 Annelikkk Ederim tabi canım rabbim hayırlı zamanda ssğlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah seninde 🤲😘 aminn canımm🤲🙏
Ayca24 suramilaninannnesi Sancım çıkmış ama hissetmiyodum ,şimdi suni sancının dozunu yükselttiler belimden vurmaya başladı 🙈
suramilaninannnesi Ayca24 ayyy çok heyecanlı yaaa 😄😄😄 inşallah 1 2 saate doğum yaparsın çok cekmezsin amiiinnnn ❤️❤️❤️❤️
Ayca24 suramilaninannnesi Doktor 10 saatlik bi süreç var önümüzde dedi ama inşallah senin dediğin gibi olur canım 😘😀🤲çokçaaa aminnnn
Annelikkk Ayca24 amin canim dogum ceken kadinin duasi kabul olurmuş allah razi olsun dualarinda bize de yer wer 😍 insalllah bende kucagma alirim yawrumu
Ayca24 suramilaninannnesi 2 saat oldu canım sancı takılalı yoğun bi sancı hissetmiyorum sürekli yürüyorum odada squat yapıyorum şu an gayet rahatım 🙂
Karacam Yani iki cm açılman varsa suyunda geliyorsa yavaştan suni sancıya ne gerek var bebenin suyunda sıkıntı var mı ? Çünkü normal se herşeyi en az 4 en fazla12 saate kadar suyu varsa durumu iyise durabilir bebek ve açılmanda bu süreç içinde devam ederdi
Ayca24 Karacam Ben hiç sancı hissetmiyordum bide bebek kilo almış o yüzden daha fazla beklemeyelim dedi doktorum,çatımda hafif basıklık varmış ben yinede denemek istedim riskli bi durum olursa direk sezeryana dönücez
Karacam Ayca24 suyunu patlattılar mı sancını hissetmene etkili oluyo çünkü fitilde verilebilir alttan
Alinamoms Ayca24 tam yazıcaktım doğum oldu mu diye bende 🌸😊 nazlı bebe kendini ağırdan alıyor demek ki annesi. Önemli olan onun sağlığı tabiki sabaha kadar gelmiş olur bence.