[silindi] Hamilelikte et döner yenir mi sizce kızlar yemek yapmaya hiç halim yok dışarıdan geçiştirsem😅
[silindi] [silindi] niye yenmesin bu kadar kasmayın altı üstü bir döner yani. Temiz ve güvenilir bir yerse neden olmasın. Haftada 2 kere mutlaka dışardan söylüyoruz çok şükür bir problem de çıkmadı.
[silindi] [silindi] valla internete bakınca kendimi hamile değil hasta gibi hissediyorum avshsjsjjs bende normalde haftada 3 4 kere yiyordum o yüzden ev yemekleri biraz ters geldi yemek yapmayı felan da pek sevmem
Bestofatma [silindi] ay yenir yütkiyede olucaktım varya ne gömerim offf bizim yermize de ye ama hergün değil tabiki😂
[silindi] kalben_duam hamburgere pek güvenemiyorum ne eti kattıkları belirsiz ama et dönere güvenirim 😂
Isilhanim87 Yenir. Ben kebap lahmacun bile yedim Taş fırında pişmiş etler sonuçta bir şey olmaz Millet Cig yumurta yiyor uzakdoğu da falan. :)) Döner kebap lahmacun sorun yok bence sadece çiğ köfte ve kokoreç yemiuorum :))
Melisimmm [silindi] o kadar takılmayın kuzum.yabanci ülkelerde cig et yiyorlar.Bizim yediklerimi daha masum bence..hazir arada ben de yiyorum yedim de önceki gebelikte de.bir seyy olmaz Allahin izniyle.