5+3 hamileyim ikiz bebek ve kanamam oldu doktor fitil verdi ve çok korktum inş bişey olmamıştır sizde yaşadınızmı böyle bişey
Kanama
1911-sy 6. 8. Ve 12. Haftalarda pihtili kanamam oldu hastanede yattım progestan ilaç kullandım istirahat ettim 9 gun ocme 37+4 te doğum yaptım
Mmhtpmhmt04 benim pıhtılı değil normal kanama oldu çok değil ama yine korktum oksapar diye kan sulandırıcı kullanıyodum onuda kesti şuan kullanmıyorum
Benim de 6,10,12,13 haftaların da kanamam çok oldu pıhtılı ve yoğun olarakhastanede yattım 4 gün her hafta iğne vuruldum fitil kullanıyorum 4.5 aylıgım su an daha yeni kesildi kanamam 2 aydır yatıyorum yeni yeni ayaklandım , sadece güzel dinlen ilaçlarını aksatma inşallah nişi olmaz hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza ❤️🤲🏻
1911-sy benim sürekli kanama vardı kızım kucağımda 2aylık oldu çok dikkat et kendine dinlen
Baybymucize çok teşekkür ederim hiç ayağa kalkmıyorum hep yatıyorum ini bende alırım ikizlerimi kuçağıma
Kızlar benim hamileliğimin 8. Haftasından 18. Haftasına kadar kanamalı geçti. Çok üzülüyordım. Ama sebebini bilmiyorlardı. Şimdi 39. Haftadayız. İnş sizlerde sağlıklı bi şekilde atlatırsınız bu dönemleri🤲🏻 Üzülmeyin dinlenin. Düzelir inşallah 🤲🏻