1911-sy ben 18 haftalıkken ikizlerde yaşadım 1 aydır da yaşıyorum hàlà kanamanın sebebini bilmiyorlar allah korusun yavrularımızı🤲🤲🤲

1911-sy benim ikiz değil tek 6+5 de oldu kanamam 2 gün önce. İğne yapıldı hastanede şimdide fitil kullanıyor Progestan. Bende çok korkuyorum. İlk bebeğimin kalbi durmuştu o yüzden daha tedirginim😔

1911-sy 6. 8. Ve 12. Haftalarda pihtili kanamam oldu hastanede yattım progestan ilaç kullandım istirahat ettim 9 gun ocme 37+4 te doğum yaptım

Aslina bende iğne kullanıyorum ayrıyetten şimdi fitil verdi inş bidaha olmaz haftaya cumartesi kontrolüm var doktorumda uzakta yola çıkma sakın kanaman daha artar dedi şuan bekliyorum

Mmhtpmhmt04 benim pıhtılı değil normal kanama oldu çok değil ama yine korktum oksapar diye kan sulandırıcı kullanıyodum onuda kesti şuan kullanmıyorum

1911-sy evet çok zor bende korkuyorum elimizden sadece allaha yalvarmak geliyor bol bol uzanın yatın dinlenin

Benim de 6,10,12,13 haftaların da kanamam çok oldu pıhtılı ve yoğun olarakhastanede yattım 4 gün her hafta iğne vuruldum fitil kullanıyorum 4.5 aylıgım su an daha yeni kesildi kanamam 2 aydır yatıyorum yeni yeni ayaklandım , sadece güzel dinlen ilaçlarını aksatma inşallah nişi olmaz hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimizi kucağımıza ❤️🤲🏻

1911-sy benim sürekli kanama vardı kızım kucağımda 2aylık oldu çok dikkat et kendine dinlen

RumeysAAT amin inş canım görünce elim ayağım dolandı stres yaptım çok şuan bişeyim yok ama inş gelmez bidaha

1911-sy yola çıkmak iyi olmaz kanamam olmadan öncesinde doktor bana uzak yolu yasaklamıştı. İğneyi kaç günde vuruluyorsun. Bana bir kez vuruldu sadece

1911-sy oksaparı ne için kullanıyordun. Bende kullanıyorum oksapar ve coraspin. Sadece coraspini kestik oda kanama bitince tekrar başla dedi. Oksapara devam ediyorum

Kızlar benim hamileliğimin 8. Haftasından 18. Haftasına kadar kanamalı geçti. Çok üzülüyordım. Ama sebebini bilmiyorlardı. Şimdi 39. Haftadayız. İnş sizlerde sağlıklı bi şekilde atlatırsınız bu dönemleri🤲🏻 Üzülmeyin dinlenin. Düzelir inşallah 🤲🏻

Btlgnl kanama olunca ağrı oluyor muydu bende şu an kasık ve bel ağrısı oluyor

hsn017 evet sıkılıyor ama bebeklerimiz için katlanmak zorundayız