ser-ay Merhaba herkese 14 yıllık evliyim yıllar sonra anne olacam inşallah Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Adanalıyım ama uzun zamandır yurt dışında yaşıyorum doğum için Adanaya gelecem doktor tavsiyesi istiyorum herkese şimdiden teşekkür ederim
NeslihanAsel Öncelikle Allahım sağ Salim kucağına almayı nasip etsin darısı olmayanların başına Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 💕 bende adamalıyım eşimin görevi nedeniyle osmaniyedeyiz burda rutin kontrollere gittiğim doktorum ayrı ama doğum için bütün testlerimi yaptırdığım doktorum yani adanadaki özel medline hastahanesi ahmet eray memeçe gidiyorum tavsiye ederim herşeyi ile dört dörtlük hastahane olsun odaları doktor zaten muazzam 🙏🏻 Muayene ücreti 120 lira doğum içinde tam detaylı konuşmadık henüz 22+6 haftalığım tavsiye ederim ☺️
ser-ay NeslihanAsel Amin canim ıyi dileklerin için çok teşekkür ederim İnşallah sende sağlıklı kucağına alırsın bebişini bizde 24+1 deyiz çok teşekkür ederim canim doktor tavsiyen için