17ekiiimmmm Hamileliğim ilki normaldi afedersiniz tahret alırken farkettim dudak kısmının ilersi şiş gibi. Neden olabilir acaba başına gelen var mı
Minikasya 17ekiiimmmm Canım benikiler şiş ve çok ağrıyo. Doktora sordum varis olabilirmi diye. Varis ağrı yapmıyormuş. Kalsiyumu artıralım kemiklerde incelme olabilir dedi. Bi kaç haftaya geçmezse tahlil yapacak
Aysegngr 17ekiiimmmm canım bende oluyo elnfeksiyondan dolayı kaşıma daha çok şişiyo 1 haftada 2 kere oldu bende
BA3480 17ekiiimmmm enfeksiyon olduğunda olmuştu bende de,akıntı da oluyordu , dr una söylemelisin duruma göre krem fitil vs verebilir
17ekiiimmmm Minikasya yok benim hiç ağrım yokta öyle elime geldi korktum neyden olmuş olabilir acaba ya gidince doktoruma sorucam da gitmeme daha var
17ekiiimmmm BA3480 evet bende de enfeksiyon var yeşil akıntım var 32 haftalığım hamile kaldığından beri bitmedi doktoruma söylüyorum fitil veriyo kullanınca akıntı geçiyo sonra tekrardan yeniliyo. Şişlik ondan mı acaba gidince şişliği de sorucam
17ekiiimmmm Aysegngr benim de enfeksiyonum var hamile kaldığımdan beri hemde bitmiyo hiç şişlik ondan demekki bende 32 haftalığım gidince şişliği bende sorcam
Busra3509 17ekiiimmmm yesil akıntı ve sislik bendede var Dogum sonrası bu yesil akıntı kesilir mi acaba yaaaaa
Aysegngr 17ekiiimmmm benimde canım hep öyle hep böyle sisilikler yaşıyorum inşallah hayirlisiyla sagliklisiyla bebeklerimizi kucagimiza alırız 🤲
-ozlem 17ekiiimmmm benimde öyle oldu canım iniyo krem sürüyorum geciyo kremi bırakınca tekrar şişıyu doktorum doğumu zorlıcak bişiy değil dedi krem verdi
17ekiiimmmm -ozlem ay inşallah engellicek bişey değildir ilk hamileliğimde var mıydı hiç hatırlamıyorum
-ozlem 17ekiiimmmm korkma canım engellemiyormuş muane etti cünkü istersen kremin adını verim benimde oturunca falan baskı yapıyordu
efruzzz 17ekiiimmmm valla benim ilk hamileligim ve 3 aydan beri vajinada sislik agri cekiyorum bir gunum rahat gecmedi 36.haftaya girdim iyice artti varis olabilir ama mudahale edemeyiz demisti doktorum magnezyum yazdi gecti parol ic yat dedi 🤣
17ekiiimmmm efruzzz doktordaki rahatlığa alkış 😄 Normal doğumu engellicek bişey değilse korkmayalım bari
efruzzz 17ekiiimmmm aynen doktorum biraz free isinde cok iyi ama acikcasi o rahatlığı yuzunden cok da sevilen bi doktor bende guvenip bi sorun olmayacağını düşünmek istiyorum 🤣