Seyma2861 egemommm çiçeğim yazamadım naptın nettin nedir durum? Sancın çıktı mı nst de. Vücudun kendi başlatmış doğumu inşallah yolunda olur herşey sezeryan olmadan geliverir bebiş
egemommm Seyma2861 sancım çıkmadı canım ebe de dedi normal doğum olmaz diye, hayırlısı artık salıyı bekliyorum kavuşmak için 🥰
Seyma2861 Nurhanemirhan cok teşekkür ederim Allah başka acı yasatmasın inşallah. Ben doğum yaptım erken geldi bebeğim
Seyma2861 egemommm canım normal doğum için engel neydi sende? Olsun yavrum sağlıkla kavusalımda gerisi önemli değil
egemommm Seyma2861 tansiyonum birden fırlıyor,kilo ve ödem , aynen sağlıkla kucağıma alayım da gerisi önemli değil
egemommm Seyma2861 tamam kuzum dün akşam çantaları arabaya koyduk, ebe gelirken çaycı getir çay demlersiniz dedi onu ekliycem bi🤣🤣
Seyma2861 egemommm 😄😄 ya baya piknik gibi olacak He😆 hoşaf götür canım ben bir takım pijamayı kullandım emzirme sütyeni hiç kullanmadım hastanede hasta bezi verdiler orda ama depend acayip rahattı
egemommm Seyma2861 gecelik getir dedi hasta bezi de getir dedi ebe çok tatlıydı orada biriyle ilgilenirken gördüm de anne şefkatiyle yaklaşıyodu resmen,şansıma da benim yatacağım gece o varmış, eşimi de akşam vakti içeri alacak çok mutlu oldum 😊😀
egemommm Seyma2861 gazını erken çıkartırsan çarşamba çıkartırım seni dedi, hoşafı da yaparım lüzum halinde eşim evden getirir diye düşündüm 😀 ebe hiç kahve den bahsetmiyodu o doğum yapmış kadına, çay ve bisküvi diyodu hep
egemommm Seyma2861 iyiyim canım çok şükür,ilk saatlerde ağrım sızım oldu ama daha iyiyim şimdi emzirmekle uğraşıyorum hep 🥰
Seyma2861 egemommm ya masallah cok sevindim uykusuz geceler senin içinde başlıyor 😀 hastaneden yarın mı çıkacaksınız bugün mü
Seyma2861 egemommm kesinlikle öyle cok erken kalkıyorum normalde uykuyada düşkün değilim ama ben perişan durumdayım😄