Gizem957 egemommm benden doktor sürekli 24 saatlik idrar istiyo normal idrar da cıkıyo mu protein acaba yoksa illa 24 saatlik mi. Olacak
egemommm Gizem957 evet özel, vallahi onu da bilmiyorum çok sinir oldum benden fazla para almak için mi yapıyo yoksa gerçekten gerekli de mi zırt pırt istiyo anlamadım,salı günü doğumum var cuma bidaha kan ve idrar istedi anlamadım gitti
Gizem957 egemommm idrar da protein e bakıyo kan da neye bakıyo 24 saatlik idrar 300 lira benim gittigim yerde ora da özel
Gizem957 egemommm ama mesela iki günde bir protein değişiyo mu ki bakılıyor sürekli ne kadar ödüyorsun bide kaçıncı haftadan beri tansiyon var sende
egemommm Gizem957 30.haftadan beri sıkı takipteyim, işte geçen cuma +çıktı dün yaptırdım negatif çıktı
Gizem957 egemommm holter fln takıldı mı benim de doktorun yanında tansiyonum 15 oluyor çok korkuyorum
Gizem957 egemommm hani tansiyon yüksek cıkıyo ya acaba evde de yüksek mi. Diye holter takılıyo 24 saat ölçüyo senin kaç oluyodu tansiyonun ben çok korkuyom ya
egemommm Gizem957 benim bazen büyük bazen küçük yüksek çıkıyor ama bu aralar normal yani yükselmiyor, sende içini ferah tut canım iyi düşün iyi enerji gönder bebeğine