Seyma2861 Neslihan1903 masallalh canım Allahım analı babalı büyütsün acısını göstermesin inşallalh. Masalllah normal doğurdun sezeryankrn: cok dikkat et kendine bebiş iyi mi
egemommm @Neslihan1903 @Seyma2861 @Fasulye-87 ya kızlar bugün idrar verdim yine + olmuş, ne olacak bu böyle korkutuyo beni, tansiyonum da 13/8 çıktı
Seyma2861 egemommm çiçeğim korkma, sen üst üste doğum haberleri etkiledi seni. Doğum boyu hep 13,8di neredeyse. Hiç endişelenme sakin ol bebeğini düşün herşey normale dönecek bebiş iyi
egemommm Seyma2861 evet üst üste doğum haberleri alınca bi gaza geldim bende doğurmak ıstiyorum diye😂 ama hafta 2 defa idrar veriyorum ya negatifti + görünce korktum, zaten salı günü bi randevuya gideyim sonra çok az günüm kalıyo
Fasulye-87 egemommm doğum yaptım kızlar 1880 doğdu 47 cm şuan küvözde dua edin ne olur gece 2 de doğuma aldı
Seyma2861 egemommm canım bugün hastaneden çıktı bebiş meme tutturmaya çalışıyorum iyiyiz Allah’a şükür ilk gün alışmaya çalışıyoruz birbirimize
aryldz Seyma2861 merhaba geçmiş olsun öncelikle 😇 benimde ayaklarım çok şişiyor ancak hareket ettiğimde yürüyüşe çıktığımda şişlik iniyor. sizdeki şişliktemi bu şekilde yoksa hiç inmiyormu 😕 bilgi verirseniz memnun olurum😌
egemommm Seyma2861 yarın çıkar çıkmaz hemen yazarım, aslında doktor bana bıraktı 2 nisan nikah yıldönümümüz de olabilir, 5 nisanda da alablirim dedi bana bağlı şu an hangisini istersem 🥰
Seyma2861 egemommm kız beklemeden oda yolu eline almasın bak☺️ İnşalllah az kaldı şeninde kavuşmana ya