balbocegimm Seyma2861gecebilik zehirlenmesi yasama ihtimaliniz var öncelikle haftanız iyi korkmayın allahın izniyle birsey olmaz erken dogum oluyor zehirlenme yaşarsanız tansiyonunuzu kontroledin sık sık ödem ve bas ağrısını da tabi ALLAH yardımcınız olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız insaallah
Seyma2861 balbocegimm teşekkür ediyorum Allah razı olsun inşallah hayırlısı ile kucaklamak nasip olur vakitlice❤️
Seyma2861 Fasulye-87 çiçeğim kontrol et limonu cokta abartma buseferde cok düşer .tansiyon takibini iyice dinlenmiş olduğundan sonra yap
egemommm Seyma2861 kaç gündür tansiyon iyi çıkıyodu bugün doktorda 14/9 çıktı, doktor da diyo illa erkenden aldırcan bebeği 😂 dedim sizi görünce yükseliyo 😂😂 idrar vermeye devam gebelik zehirlenmesi yok da takibe devam diyo canım, sen ne gün gidiceksin doktora
Seyma2861 egemommm aynen öyle onu görünce heycanlanıyorsun kesin😀 bebiş nasıl nekadar olmuş? Bende bugün sağlık ocağına gittim idrar tahlili verdim protein var mı yok mu diye e nabıza düşmesini bekliyorum 😀
egemommm Seyma2861 2700 gr 48 cm olmuş oğluşum😊 bende hem cuma hem pazartesi vericem salı yine kontrol var bakalım, protein kaçağı yok ama kontrolü elden bırakmıyoruz günler kaldı doğuma
egemommm Seyma2861 Benimde kontrole gitmeden 13/8 falan çıkıyodu hatta geceleri baktğmda 10/6 falan çıkmştı ama işte doktorda böyle çıkıyo bide nabzımda çok yüksek atıyo kesin heyecan yapıyorum
Seyma2861 egemommm benimde sonucum çıkmış canım trace yazıyor eser miktar demek sanıyorum 😊 yanlış mı biliyorum yoksa? Benim oğluşta kac oldu bilmiyorum tuzlu yeme tansiyon tatlı yeme şeker ne yiyelim bu evlatlar büyüsün 😅
egemommm Seyma2861 bu aralar ağırlıklı olarak kaşar,haşlanmış yumurta,süt,muz,ceviz yiyorum ben 😀valla hiç bilmiyorum bi ara bende de eser yazıyodu geçiyo demek galiba
Mnevvr53 Seyma2861 bilmiyorum ama pozitifti tansiyon sorunu yaşadim sonra 2 cm acikligim oldu mecbur dogum yapmak zorunda kaldim gebelik zehirlenmesi yasiyordum
egemommm Seyma2861 bugün doktora gittim bir de orda idrar testi verdim negatif çıktı ,tansiyonum da ilk 14lerde sonra 12/9 çıktı. Doktor yüksek tansiyonuna alıştık artık diyo😂 doğuma son günler şafak sayıyoruz ❤ sen nasılsın canım
Seyma2861 egemommm iyi ya masallah ilaç yaradı sana benim tansiyon 13,8lerde iyi mi sence? Sağlık ocağı doktoru anlamadı tahlilimden😀 pazartesi günü tekrarlıcaz testi son 27
egemommm Seyma2861 Benimde genelde 13/8 çıktığı oluyo doktor gayet iyi diyo😀 benim sezaryen olacak o yüzden daha az 🙈 nasipse 2 nisan dedik bakalım
egemommm Seyma2861 evlilik yıldönümümüzde gelecek hayırlısıyla o yüzden çok mutluyuz 😍🤗 tabi heyecan fena eşim şu kadar kaldı dedikçe benim tansiyon fırlıyo😂😂
Seyma2861 egemommm yaaa masallalh masallah bizimkide haftasını falan doldursa muhtemel doğum tarihi 15nisan Nikahımızda 14nisandı😂. Ayaklarında şişlik var mı