Merve_Sa 20 -22 -24 haftalarımda kanama yaşadım hep acike gittim hiç bir sorun görmüyorlar detaylı ultrasona girdiğim doktora gittim kontrol muayene etti oda sorun görmüyor sadece kanama erken doğum riski diyolar plesantada aşağıda değilmiş yaşayan varmı
ozlemak42 Merve_Sa Kanamanın rengi siyah sa korkma bende 6 aylıkken yasadim ilk bebegimde siyah ti ilişkiyi yasaklamış agir iş yapmamami söylemişti bebeğin donme hareketleri yerlesme hareketleri yapabiyor
BhrDnmz Merve_Sa benim oyle suan geldim doktordan. Zaten ilk haftalarda dusuk riskim vardi kanamam olmustu ama sonra iyiydim temizlik uaptim o bile etkiledi kanamam oldu gecen hafta. Doktor tuvalet disinda kalkma dedi erken dogum riskin olur boyle dedi. Yine fitil magnezyuma basladik. Bir ay yatmam lazim boyle is yapmak ayakta kalmak cinsel iliski yasak dedi. Suan 21+6 dayiz
ozlemak42 Merve_Sa Ayrica plasenta asagida degilse erken doğum olmaz assagida ise erken doğum riski vardir
Merve_Sa ozlemak42 koyu kırmızı sonrası kahve lekeye çeviriyor açıklığım yok nstye bağladılar sancım yok ama Sürekli kan gelmesi artık beni bitiriyor korkudan
ozlemak42 Merve_Sa Yani buna bişey diyemiycem istersen baska hastanelere de git çünkü rengi çok onemli kanamanin
Merve_Sa BhrDnmz bende yeni geldim doktordan ben işte yapmıyorum annem geldi kanamam oluyor diye yemek yemeye ve tuvalete kalkıyorum ki zaten perinotoloji doktoru bunun ayakta durmayla alakası yok çık gez dolaş alışveriş yap dedi ama acildekiler dinlen diyor
Merve_Sa ozlemak42 3 ayrı hastane var 3 hastanenin aciline doktorlarına gittim gitmediğim hastane kalmadı
ozlemak42 Merve_Sa Bazi kadınlar normal edet gibi 2 3 gün kanama görebiliyorlar diye duymuştum doktorlar sakıncalı bir durum görmüyorsa korkmana gerek yok ama asla ihmal etme her gordugunde git derim
Merve_Sa ozlemak42 umarım olmaz dualarınızı eksik etmeyin Allah herkese bebeğini kucağına almayı nasip etsin
Merve_Sa ozlemak42 ya hiç böyle konuşmuyor doktorlar sadece gebelerde böyle durum görebiliyoruz dedi zaten her kanamada gidiyorum doktorda her kanamada gelmene gerek yok diyor ama ben duramıyorum
ozlemak42 sonuçta onlar Merve_Sa Sen annesin tedirgin oluyorsun doktorlar kadar bilincli ve soguk kanlı olamayız böyle bir durumda gitmen en iyisi
Merve_Sa Belgincn bende 24 20. Haftamdan beri bu kanamayı 10 günde bir çekiyorum bazen 5 günde bir hepsinde doktorlara acillere gittim hiç bir sorun göremiyorlar