Aysegulunlu Günümüz geçtiği için bugün sabah yatisim yapıldı. Suni sancıyla başlattılar. Ogleden sonra acilmalarim başlayıp sancilarim artmaya basladi. Aksam saatleri artik dayancak gücüm kalmadi sezeryana alin diye yalvarıyordum. Acilmam 8 cm olduğunda bari epidurel yapsinlar diye yalvarirken kendimi anestezi uzmanlarinin elinde buldum.:) beni aşırı rahatlatti kesinlikle tavsiye ederim kızlar epidureli. 1 saat sonra 7:25de dogumhaneye aldilar 10 dakika sonra ramazan pidem doğdu 😂👶🏻💙 epidural açılmayı hızlandırıyormuş kızlar doktor öyle söyledi bilginiz olsun. Kizlar birde doktorunuza guvenin onu hep dinleyin kesinlikle sayesinde normal doğurdum Agrim vs hiçbirşeyim yok umarim kendimi anlatabilmişimdir ☺️
Hndmom91 Aysegulunlu hayırlı olsun ne güzel bir doğum😊 kaç haftalikken oldu doğum,bende 39+5 tık yok beklemedeyim😣
Duygusyksyk Aysegulunlu canım hayırlı olsun gözün aydınn😍 yarın benımde suni sancı ile yatışım yapılcak çok heycanlıyımmm🙈 ama açılmam yok hiç. Senin varmıydı? İnşallah bende dayanabilirim...
Aysegulunlu Duygusyksyk hem acilmam yoktu hem sancim yoktu hemde bebek kanala tam inmemişti canım. Allah seninkinide bir avazda kurtarsın