Bittercikolataa Düşünmesi 10 saat yapmasi yarim saat😂 Gerçekten artik düşün düşün yoruldumm 🤦♀️ Yenidogan bebegim var üstelik kolay şeyler yapmaya çalışıyorum 😁 En son karar verdim hazir Ezogelin corba pilav tavuk haşlama salata yeter Allah olmayana versin🥰
Linam6868 Bittercikolataa Daha ne olacak bacım 2- 3 çeşit yapıyorsun 😄 ben 2-3çeşit yapmaya bile üşeniyorum 😄
Hafise Kucukmucize ayy beşamel sos yemek yapamıyorum zararlıdır diye tam arastırmadım ama bi sıkıntı olmuyo o zaman demi bide tiksinirim diye yapamıyorum
Mom040 Cevirmenannee Aklıma geldi de bu süreçte pilavdan kaçınmaya çalışıyorum. Bir iki kaşıkla atlatırım artık. Teşekkürler.
Valendia Gmsyusra yaprak sarma kırmızı mercimek çorbası brokoli haşlama üzerine yogurt bide kırmızı lahana turşusu 😄 evde ne varsa onu pişirdim uyumsuz olsada 🤗
Ladybird25 Gmsyusra etli nohut ve pilav tatlı sütlaç yaptım Allah me verdiyse salatada yaparım tamam bugün ü hallettim şimdiden yarını düşünmeye başladım🤯🤯🥺
Kucukmucize Hafise zararlı olacak birşey yok ki içinde öyle bilmiyorum bende hamilelikte ilk kez yapıcam