Znrr Kızlar merhaba çay, kahve, asitli içecekler tüketiyor musunuz? Ya da fast food yiyor musunuz? Ben bazen böyle şeyleri tüketiyorum bu seferde içimde bi vicdan azabı oluşuyor acaba zarar veriyor mu diye
zeytinkiz Znrr ben asırı çaycı biriydim şuan içemiyorum günde 2 kupa belki o da zorla. Ama normalde de asitli içecek ve kahve tüketimim yoktu kahveyi belki yanımda abiri varsa içiyordum ama asitli içecek asla yoktu hala da yok. Fast food da 3.5 ayda belki 2 sefer falan yemişimdir 🤷 abartılmadıgı sürece doktorlar asla demiyor zaten
Asminnliaua Znrr normalde kesinlikle türk kahvesi tüketmezdim şuan 28+3 gunluguz acayip türk kahvesine aşırdım aklıma geldikçe gidip kaşık kaşık toz kahve yiyorum ve yemesem uyku girmez gözüme sizce çok zararlimidir yedikcede vicdan azabı çekiyorum yemesemde gine napicam bilemiyorum 🤔
Denizzz88 Znrr çay içiyorum ben doktorum günde en fazla 4 bardak açık çay içebilirsin dedi. Kahve normalde de pek sevmiyorum ama içeceğim zaman çayı azaltıyorum bu sefer 4 bardak olmuyo. Fast food da 32 haftalığım 2 kere falan yemişimdir normalde de çok fast food tüketmem kalorili olduğu için
Canssu61 Znrr benim canım çok çay çekiyor açık iki bardak içiyorum günde onun dışında kola kahve tuketmiyorum Fas food yiyorum elbette arada kaçamak yapıyoruz
Znrr Asminnliaua canım hamilelerin günlük kafein alım miktarı 200mg Buda 2 fincan Türk kahvesine denk geliyor. Bende çok severim Türk kahvesi ama 1 fincanı aşmamaya çalışıyorum biraz kendini tutmaya çalış tutabilirsen
Mom040 Aşırı derecede çay ve kahve seven biriyim. Şu an 3,5 aylık oldu belki 3 kere anca kahve içmişimdir ama kahvaltıda 2 çay bardağı açık çay içiyorum. Burger kingden tiksinen biriyim normalde dün canım çekti seneler sonra ilk kez yedim. Bir gün sebze yediğimde çocuğum çok sağlıklı olmuyorsa bir gün kaçamağın da aşırı zararı olmaz diye düşündüm açıkçası.
Emilyy Günde 2 fincan Türk kahvesi mutlaka içerim hem hazmı kolaylaştırıyor bende hemde içmesem migren tutuyor bu kezde ilaca dayanıyorum fast food ta cnm cok çekince yiyorum valla burger filan
MKrasnic Emilyy ben de her gün bir fincan Türk kahvesi içiyorum , günlük dozu kaçırmadıkça zararlı olacağı söylenmiyor , şimdilik bir sorun yok. Genelde bebek kilo alımını engeller diyor ama çok şükür karşılaşmadık öyle bir sorunla
Feyy Znrr çayı ve kahveyi çok severim ama kahveyi neredeyse hiç içmedim (ilk dört ay her şeye aşırı dikkat ettim) çayı da açık içiyorum bir bardak felan günde Fast food iki üç kere yedim asitli içeçek zaten senelerdir tüketmiyordum başlarda çok kastım ama son bir iki haftadır canımın istediğini yerim diye düşünüyorum tabi hiçbir şeyi abartmamak kaydıyla zaten doktorumda çiğ et az pişmiş et tuzlu yemek haricinde özellikle bi uyarıda bulunmadı bu arada 23 haftalığız
bukabu Feyy aynen o da zaten fastfood hamburgerler de mümkün değil kızarıo o yüzden bende cok kasmıyorum
Baharbek Znrr asitli içmedim ama çay kahve istediğim zamanlarda içtim fast food tükettim ara sıra çok şükür bişey olmadı pazartesi doğum var Allah nasip ederse ☺️
elmira4142 Ben her şeyden yiyip içiyorum abartmadığım sürece. Normalde de fastfood asitli içecek kahve seven birisiyim. O yasak bu yasak eskiden yasak mi varmış paso kuru ekmeğin yanına çayla beslenirmiş anneler.. günlük yumurtanızı peynirinizi vs yedikten sonra yanında alacağınız bi kaç besinin sorun yaratacağını düşünmüyorum kendi fikrim tabi 🤷♀️🤷♀️
Emilyy elmira4142 ooooo kadar haklısın ki yani bir gelip yüzüme kahve içiyorsun bebeği düşüreceksin dedi kendimi cok kotu hissetmiştim o an ayniydi hamileliklerimiz 2 hafta sonra kendi dusuk yaptı çok dikkat ettiğine rağmen abartmadan herseyden yenilip içilmeli bence de
Rozerr06 Znrr Znrr Hepsini tüketiyorum 😅 Çok şükür bir sıkıntımız yok 29+5 olduk herşey yolun da birşeyleri kafaya takınca sıkıntı çıkıyor bence 😆 Bana diyorlarlardı senin çocuğun durmaz düşer hiç sakınmıyorsun ağır kaldırıyorsun çok sıcak suyla duş alıyorsun tüketmemen gereken şeyleri tüketiyorsun diye ama çok şükür herşey gayet yolun da 😊
bukabu Znrr fast food yiorm valla napym calısan anneler genelde yiyor hergün hergün olmadıkca yapcak bişi yok:)
Nurssss Znrr hergün bi fincan içiyorum günde bi taneden hiçbişey olmuyor diyor doktorlar bu kadar kasmaya gerek yok valla bence😊
dondurmalibebegim Znrr 16haftalığım ben çayı severdim artık içemiyorum. Tİksindim sanırım yani 1 aydır bir damla çay içmedim. Kahveyle aram zaten hiç olmadı ama ben eskdien beri asitli şeyler içmeyen abur cubur yemeyen birisiydim. Zararlı diye cips vs. Ama ne hikmettir gerçekten sürekli canım çekiyo böyle baharatlı cips ve aburcuburlar kola falan çekiyo baskılıyorum hiç içmedim ama anlayamıyorum. Nadirde olsa cips yiyorum bende sonra vicdan yapıyorum 😢 hormonlar oyuncak ettiler bizi ellerinde oynatıyolar.