Deryabade12 Kocaeli’de hangi hastanede detaylı Ulturasona girdiniz hanımlar kaçıncı haftada girdiniz biz 19+6 dayız 😊
mercimeginanne Zynp_H çok uzun zaman geçti cnm şuan 38+4 üz hiç hatırlamıyorum :) ama asla bebeğinin değerlerini başka brbeklerinkiyle karşılaştırıp kıyaslama :) yanlış anlar üzülürsün :) doktorun iyi diyorsa iyidir aklında bulunsun :)
Zynp_H mercimeginanne aynen öyle. Yok kıyaslamak için değil kiloları söylüyorlar mı artık yani önemli mi onu merak ediyorum
Zehrali54 Deryabade12 benim kendi doktorum yapti o yüzden ek ucret odemedim bizim ozel sigortamiz var ondan dolayi fazla ucret ödemiyorum muayeneye
mercimeginanne Zynp_H 37 ye kadar söylediker kime gittiysem sonra artık bakmıycaz dedi mesela doktorum :) detaylıda söylerler daha küçük çünkü :)
Zynp_H mercimeginanne 21 haftalıkken 408 gram yazıyor bana verdiği kağıtta tabi hepsi tahmini kesin tutmuyor
mercimeginanne Zynp_H normal o haftalarda o kilo :) aynen tahmini kilo. Boyu ölçüyorlar 1 mm bile az ölçse kiloda oynama oluyor :) sağlıklı iyi dedilerse çok takılma :)
Eecnr Bașka detaylı ultrason yaptıran varmi? Tavsiyesi olacak olan bende yaptiricam ama nerede yaptırsam bilemedim