Esin25 Bebek hareketlerini nerede hissediyosunuz aşagıya baskı hissediyomusunuz ? hareketler yukarda kaburgalarnzın altında mı hissediyosunuz
Ezgii6152 Esin25 kaburgalarimin altında hissediyorum muhtemeln ayakları orda çünkü başı asagidaydi. Aşağıya baskı yapmıyor şimdilik.👶
Aylinada35 Esin25 bebek hareketlerini kasıklarım da hissediyorum genital bölgede baskı yapiyor genel olarak altıma kaçırıyorum 😁😁 çok bir sikayetim yok sadece enfeksiyon geçmedi bir türlü ve genital bölge kaşıntım sagolsun peşimi hiç bırakmadı..
Cevirmenannee Esin25 baş aşağıda ayakları kaburgalarımda kollarıyla da yanlarıma darbeler vuruyor içeride akrobasi gösterisi var haberiniz yok 😂
Duygularca Esin25 kaburgalarımda hissediyorum hatta sağ kaburgamı çürüttü diyebilirim zilli kızım 😊😊 göbek çevremde de çok dolanıyor henüz aşağıda hiç baskı hissetmedim 34+3üm haftaya kontrolüm var bakalım neredeymiş bebişim.
Min23 Aylinada35 canım hafta da iki kere bi tas suyun içine biraz sirke koy bikini bölgesini o suyla yika durulama yapma sonrasında fazla da kurutma kendisi kurusun .doktor bana söylemişti çok iyi geldi.ayakta yap ama
riverandsun Ahh sağ kaburgam ve onun karşılığı sırtım ve yine sağ kaburga altı göbeğim öyle bir ağrıyor ki, nefes dahi alamıyorum bazen. 33+1 olduk. Doğuma kadar böyle giderse yandım valla🥺🥺
Nergsozdemr riverandsun bak aynı hissi yAşıomuşuz sağ meme altı kaburgam taş var gibi agrıyo ve sırtım😢
riverandsun Nergsozdemr ya sadece soluma yatınca geçiyor. Hareket ettiğim an başlıyor ağrı. Daha 7 hafta var doğuma nasıl geçecek acaba😞🤔🙄
buseazizoglu Esin25 ben hem kasıklarda hem sağ kaburgamın altında hissediyorum 😂 bu haftalarda baskı olmaya başladı 33+5im 🙈
WmonallissA Esin25 Göğüslerimin altında hissediyorum😇 hareketleri bu ara daha da güçlendi gibi sanki 😬
yagizinannesi1 Haftaya giricez bazen sağa bazen sola sırtını yaslıyor gibi geliyor sizlerde de oluyor mu öyle 😁karnımın bi tarafı daha şişkin oluyor
yasemin333 Esin25 sol kaburgamın altında hissediyorum ayakları orda ağrı ,batma yanma oluyor göğüs altımda nefesimi kesiyor bazen