Mishon Kizlar biraz once doktordaydim suyun azalmis dedi ve bu hafta sadece 70 gr almis 2670gr kilosu fena degil dedi,nst normal cikti iki gun sonra gene gel dedi.Su azalmasi yasayanlar varmi ,dinlen bol bol yat dedi
Serrax Mishon ilk gebeliğimde benim de son haftalarda suyum sınırdaydı,37+0 da suyum tamamen geldi ve aynı gece doğum yaptım,kızım 3130g doğmuştu.
Ysmmmnn Mishon son haftalarda adalma normal diye bilyrm doğum yaklaştığı için ben ilk gebeliğimde 16. Haftada yaşamıştım havuç suyu ile düzelttim şükür
senemmm123 Mishon benimde 34+2 de bu perşembe kontrolde söyledi doktorum. alt sınırdaymış. ekstra yapıcak bişey yok dedi. kanama,hareket ve sancı takibi yap dedi. haftalık nst ve ultrason takibi önerdi. muhtemelen 38 i beklemez dedi 🙁
Mishon senemmm123 banada durmaz çok dedi,kilo da alamamış bu hafta ona canım sıkıldı biraz,senin bebeğinin kilosu kaç,kilo alamama gibi bi problem oldumu
Bsmlh Mishon 25 den berı yaşıyorum 30 oldum dayanırsa 36 da alacak havuc suyu günde 4/4,5 lt su armut neler denıyorum artma yok zaten 29 haftadan snr artmazmıs
asli0502 Mishon bende bu sabah doktordaydım 36+6 yım. Suyun azalmış dedi bana da riskli değil ama bu hafta dikkat edicez dedi günde 3 lt su iç dinlen dedi. 29 mart a sezeryan günü almıştık muhtemelen öne çekicez dedi. Benim kilosu da 2747 sıkıntı yapılacak kilo değil önemli olan sağlıklı olması dedi. Bu hafta havuç suyunu bende deneyeyim bakalım hayırlısı olsun hakkımızda
Mishon asli0502 a benimde sezeryan 29 marttı,banada erken gelebilir dedi,sağlıklı olsunlarda en önemlisi o 🙏🏻
senemmm123 Mishon alır siz beslenmenizi düzenli tutun yeter. ekstra su yada farklı bi uygulama etkilemez su miktarını dedi benim doktorum
Baybymucize Mishon haftan çok iyi canım benim 33.haftada 2800 doğdu suyum birden geldi küvezede girmez haftası çok iyi bebeğinin muz yumurta bol meyve bebek bikkivisi kaşar bunları ye benim bebeğim 7.5aylık doğdu ama normal bir bebek gibi bunların çok faydasını gördüm
Elze Mishon ilk hamılelıgımde suyum baya azalmıs tı hastanede yattım 37 haftalık olunca artık suyumun yukselmıcenı ve daha azalacağını soyledı dokturum ve 37 acil sezaryana alındım ve iki defa cıger gelıstırııcı ıgne yaptılar 3.300 dogdu kızımda