idiloska Neslihanbew 24′üm bugün ben de markete zor gittim, yürüyüşe ara verdim ondan belki de, bu pazartesi başlıyorum yürümeye, pilates hocası da buldum mu tamamdır. Belimi tuta tuta yürüdüm çok garip geldi, hamileler niye böyle derdim varmış sebebi.
Neslihanbew idiloska ben bütün gün ayakta evin içinde hiç oturmuyorum doktor bile sana yürüyüş vermiyorum dedi kızım 14 aylık tam hareket zamanı hep birlikte aktivite ama yine de ağırım işte
mrvgkd Bende tek olduğumu düşünüyorum, 23 haftadayım 60 kiloyum ama ilk hamileliğimde hiçbirşey anlamamıştım, bu sefer 15 haftadan beri karnım büyüdü ve ağırlaştım.
Neslihanbew mrvgkd kilo ile alakası yokmuş onu anladım demekki bünye hormonlar her hamilelikte farklı kendini gösteriyor zaman geçiyor şükür
idiloska Neslihanbew ben çok iyi yürüyüş yapıyordum, amniyosentez yaptırdım bir hafta yürüyüş yapma dedi, ev işi de yapma dedi ama ben dayanamadım tabi ki temizlik yaptım.
Elif5361 Neslihanbew Bende 18 Haftalığım bende kendimi ağırlaşmış hissediyorum ilk gebelik bebek büyüdükçe vücut alışıyor herhalde 😊
Eminekrtl Neslihanbew aaa aynı ben ☺️ Bende 19. Haftaya geldim 58 ile başladığım hamileliğe 64 olarak devam ediyorum biraz yürüyeyim nefes nefese kalıyorum neden böyle oldu bilmiyorum
birprensesvebirprensannesi Neslihanbew İkinci gebeliğim kızımda 30 dan önce ağırlaşmamıştım. Oğlumda 13. Haftadan itibaren karnım çıktı ve şuan 23. Haftamdayım bayaaaa bı şiştim ve ağırlaştım 🤷
Begumhane Neslihanbew Neslihanbew sanki beni anlattın ilk hamileliğimde hergün saatlerce iş yapıp gezip tozuyordum doğuma kadar hamile miyim değil miyim bilmedim Bi tek bacak ağrısı çok çektim bunda 15 haftadan beri oturunca kalkamıyorum 😅
Neslihanbew Begumhane 😂 neyse zaman geçicek sağlıkla alalım kucağımıza tek değilmişim normalmiş demek bu durum onu anladım
Mom97 Neslihanbew ayy aynı aynı benimkide 7 aylık sanıyolar 4 diyince şaşırıyolar çıksa dert çıkmasa dert arkadaş 😁
Neslihanbew Mom97 bebek için herşey yolunda olduğu takdirde çıkmaması daha iyi sanki 😅 hareket etme bakımından göbekle zor oluyor bu kadar erken haftalarda 😅
Ayse2011 Neslihanbew bende ilk gebeliğimde cok pasif ve agırdım her ayda her haftada. 😂 ama şuan 2. Gebeligim 18+1 deyim sabahtan akşama kadar gezerim o derece enerjigim bile bilede yapıyorum bunu bakm yorulucammı diye yok anam hiç gram yorulma yok. Bu bana artı sağlıyor erken kalkıp kahvaltı yapıp işi gücü bitirip mutlaka dısarı cıkıyorum keşke ilkindede böyle yapsaydm diyorum bünye olarak rahat olursunuz yürüyün mutlaka. Belki ilk gebelikte cocugum büyüdükçe onun vermiş oldugu bir pratiklik bir hızlılık ve hep çalısma hayatı kosturmaca brni bu şekilde etkiledi 😃 eger öyleyse iyi de oldu.
Neslihanbew Ayse2011 ayy maşallah hep böyle olun inşallah 🙏 ben de ilkinde böyleydim ikincisi olmadı 😅 ama olsun bebeğim iyi ben iyiyim zaman geçici doğduktan sonra gezeriz bizde. Yürüyüş yapıyorum ev zaten koşturma ama hep bir yorgunluk hali var karnımda etkiliyor sanırım çok çıktı. Bebek de daha kilo bile konuşulmuyor çıkan benim göbeğim farkındayım ama rahatsız edici 😂
Ayse2011 Neslihanbew ben sadece egilirken zorlanıyorum 😃 pedikür yapmakta zorlanıyorum karnm cktı bnmde bitek yavaş yavaş hareket kısıtlaması oluyor.
Neslihanbew Mnevvr53 çoğu kişi de ikinci gebelikte olmuş ben eski kiloma da denememiştim oda belki ilkine göre etkiledi
Mom97 Neslihanbew bu seferde etrafın sinir bozucu laflarına maruz kalıyoruz aaa hiç karnın cıkmamış ne biçim hamilesin gibi gibi🤣