Hiranurecrin merveklyc evet ufak tefek hareketler ama daha net hissetsek keşke ilk hamileliğimmiş gibi çok heyecanliyim 😂
korkmazkubra merveklyc Bana 16 da kız gibi dediler 19 haftalıkken erkek gibi dediler kafam cok karisti acaba hangisi 🤯
sevvalakkah merveklyc Ah hepimiz aynı haftadayız sağlıkla alalım kucaklarımıza inşAllah kuzularımızı 🤲🏽 Valla bende 49 ile hamile kaldım şimdi 56 kiloyum 🤦🏽♀️
merveklyc sevvalakkah Siz zayifmissiniz bişey olmaz yarasın bebişe🤭🌸 Aminn inşallah sağlıkla kavuşalım kuzularımıza😍😍
sevvalakkah merveklyc O detaylıyı insan öyle heyecanla bekliyor ki 🐣 Bence hayatımızda yaşadığımız en güzel bekleyiş bebeklerimizi bekleyişlerimiz 🙈👼
yavrukom merveklyc 20+0 olduk kızımla 2 kg gibi aldım tek dileğim günlerin sağlıkla geçmesi kızıma kavusmam sanki burnumda kokusu var gibi ☺️
merveklyc yavrukom Gerçekten insan hiç görmediği kokusunu almadığı bişeyi bu kadar özleyebilir hemen geçsin zaman🌸🤗
Bdh6445 merveklyc 21+3 olduk bizde ☺ 2 hafta once hareketlerini cok guclu hissediyordum bu aralar daha sakin bkraz dokunuyor gibi bazen sanki hic yok gibi sizin hareketler nasil
merveklyc Bdh6445 Oy masallah zaten düzenli olmuyormuş bu haftalarda ☺️ İki gün önce çok net hissettim bi defa ama genel olarak varla yok arası hareketleri 🙈