Hnfth Kızlar 37.haftamdayım bu zamana kadr tek bi doktora gittim şimdi farklı bi doktorada görünmek istiyorum var mı Adanada olupta şehir hastanesinegiden veya Doğum yapan ? Filiz Ülker’den randevu aldım ama kafamda deli sorular
Deletedmom20 Hnfth henüz doğum yapmadım ama şehir hastanesinde abdi oğuz u öneriyorum. Özel hastaneden geldi oraya. Çok iyi ve ilgili.
Hnfth Deletedmom20 bayan doktor başta tercihimiz tabii ama olmazsa orayada giderim.. İlgililer mi peki ben dhaönce bi gittim çok ilgisizdi bitane doktor resmen kapıdan kovar gbiydi sonra gitmek istemedm
Esilam Deletedmom20 şehir hastahanesi dediğiniz neresi acaba ben özele gidiyorum ama ağrım sancım olduğunda marsaya gidiyorum orası da vasat bir yer
Faziletttt Esilam canım bende özele gidiyorum ağrın sızın olursa gittiğin hastanenin aciline git hem doktorunu arayıp bilgi veriyorlar iyi oluyor bende özel metro hastanesine gidiyorum
deletedmom21 Esilam cukurova üniversitesi girişinin orada. Ato anadolu lisesinin hemen aşağısında kaliyor