BebegimleYeniHayat_34 Dmr_nry 23 marta da dün bize verildi 🥰🙏🏼Sağlıkla kavuşalım inşallah yawrularımıza
Mertimm Dmr_nry Merhaba benim de 25 Mart ☺️ Ama devlet hastanesi olduğu için tam kestiremiyorum bir gün vermiyorlar çünkü.. bana kalsa 38’de aldırmak istiyorum ama kısmet bakalım 🤔 Allah herseyin hayırlısını nasip etsin 🤲🏻
Dmr_nry Hepimizin arasinda birer gün var kizlar😁😁 ikinci dogumum benim sezeryan olucam bundada ilkinde hic bu kadar heycanlanmamistim ve korkmamistim.Sanirim acemilikten😂
Dmr_nry Mertimm Acele etme canm verirler gün.Ne kadar durursa bebek icerde okadar gelisir hayirlisiyla al kucagina insallh🙏🙏
Parsbebiko Dmr_nry 21 Mart’ta bizim günümüz çok ama çok heyecanlıyım hepimiz sağlıkla alalım kucagimiza inşallah 💙💙
Dmr_nry Kızlar peki kac kilo bebisleriniz biz dun gittik kilosu 2850 gram boyu 49 cm dedi normal dedi ama 😁
Gzdsrm Bizde 18 mart kizlar hem cok heyecanli hemde bi huzunluyum sanki hem cok istiyorum kucagima almak hemde karnimdaki halini cok ozlucekmisim gibi gelio bir hos duygular😂😍