Hafise Kızlar magazadan geldim şimdi efso indirimler var alın aldırın 😁 ben bunları aldım aşırı uyguna geldi
Mavilotta Hafise ben de uygulamadan almayı düşünüyorum. Nasıl tulumu takımları falan beğendin mi tavsiye eder misin? 0 3 mü aldın
Kuzucccum Hafise sağlıkla giydirmek nasıp olur ıns 😘🙏indirim ne zaman kadar gecerlı peki bılgınız var mı
058elf Misto e bebek sitesinde indirimlilerin hepsi yazıyo canım, sol baştaki iki takım 20 ₺ydi dün bakmıştm bende
Hafise Misto mama önlüğü hariç hepsi yüzde elli indirimli 😁 en bastaki yenidoğan 20 tl di diğerleri de 20 tl civarında hep
Hafise Mavilotta en bastaki yeni doğan diğerleri 3 aylık ben yaz mevsiminde dogurcam inşallah ne cok kalın ne ince yeri cok iyi benim evim baya esiyo zaten cok begendim ben
noktaninannesi Bende dün internetten aldım müslin örtülerini battaniyelerini çarşafı falan çok uyguna denk geldi 9 10 parça ürün 116 tl tuttu 😂
Mavilotta Hafise ben de yazın doğum yapıcam haziran başı inşallah bakalım maaş yatsın da 🤭🤭 16sına kadar geçerliymiş sepette bekliyorlar
Kuzucccum Hafise ya işin kötü tarafı daha cınsıyetı bılmıyorum yoksa ne indirimler kaçırdım 😂😂🥺 çok sağ ol yinede 😘
minikkusum-2021 Hepsi çok hoş ama baştan 3. Gözüme çarptı cicili cicili şeyleri daha çok seviyorum sanırım ☺️Üstünde görmeyide nasip etsin sağlıcakla gelsin 🌸 Gideyim de az bakayım neler var 🤣
Hafise minikkusum-2021 ay cok teşekkürler 😁 valla ucuz diye aldım bu fiyata yok yani 😁 hep talan etmişler bulduklarımı aldım büyükleri kalmış hep 2-3 yaş falan
Kuzucccum Hafise ben de şuanlık siteden öyle şeylere bakıyorum ortak renklere en yakın zamanda gıtmeye çalışacağım 😊