neslicel Yesimmm93 Merhaba evet bebek yoğun bakımı var.Doğum ücretleride normal 1500,sezeryan 2000 miş.Hastaneyi bende yeni keşfettim,hem doktorları hemde hastaneyi çok beğendim.
Yesimmm93 neslicel tamam canım çok sagol oraya gidiyim başarı hastanesıne gittim doktorlar iyi ama sağdan soldan olaylar duymustum ordakı sekreterle konustum oda agzından bi ton kötü şey kacırdı içim rahat etmez daha.
neslicel Yesimmm93 İyi çok şükür çalışıyorum kısmetse ağustos sonuna kadar devam.Senin nasıl geçiyor?
Yesimmm93 neslicel benim kasılmalarım çok oluyor karnım tas gibi oluyor ara ara bebek biyere toplanıyor ama nstde sancı çıkmıyor şükür ,o yüzden otobüse falan pek binemıyrm 😔 onun harıcınde çalışmıyorum şuan çocuk doğsun biraz büyüsün Bakıcam inş 🙈
neslicel Yesimmm93 Karın sertliği bende de çok oluyordu doktor magnezyuma başlattıktan sonra çok azaldı.Magnezyum kullanıyormusun?
Yesimmm93 neslicel kullanıyorum ama aynı değişen bişey yok , bu arada çok yoğun herhalde doktor aradım randevusuz pek mümkün olmuyormus yarında ful doluymus doktora Arada bi boşluk oluştururlarsa bugün veya yarın için arayacaklarmıs
neslicel Yesimmm93 Doğru çok yoğun bence randevu alıp git, randevu sırası bile olabiliyor bazen.Asistanı Rana hanımla görüşürsen sana en uygun tarihi söyler.
Yesimmm93 neslicel aynen valla , Asistan aradi şimdi yarına15.30a anca boşluk bulmuslar . Neyse demekli çok iyi doktor boş kalmıyor 😂
neslicel Yesimmm93 Acil durumlarda gece gündüz Meriç beye ulaşabilirsin kendisine her zaman ulaşabileceğimi söylemişti.Whatsp msj larıma hemen dönüş yapıyor.Acil durumda da kendisi ilgileniyor.Sen yine gittiğinde ayrıca sor istersen.
Yesimmm93 neslicel canım gittim bugün harika bu doktormus kaç tane doktor profesör tanıdım böyle içime Sinen bir doktor olmamıstı hiç sağol valla 🙏