litha merak ediyorum da adet olma tarihine yakin korunmasiz iliski ile hamile kalma ihtimali var mi acaba🤠aranizda bu sekilde hamile kalan var mi👻
Zeyna27 litha yani bilmiyorum ama önemli olan yumurtlama bazen kadınlar ayda iki kez yumurtluyor Buda adet öncesine denk gelebilir
ikincimucizemmmm litha ben canım tek ilişki olduğu için kesin biliyorum memleketteydim çünkü eve geldim adetime bir hafta vardı geç yumurtlamışım demekki o ay hamile olduğumu ögrendim doktorumda. Zaten geç döllenme dedi
litha ikincimucizemmmm adete 1 hafta varken olan iliskiyle oldu yani peki adet oldun mu o 1 hafta sonra acaba nasil oluyo ki yumurtlama doneminde hamile kalinabilir deniliyo ya yumurtlamaya denk gelmis olamaz di mi adetten 1 hafta once😬
litha derindemir aa🤩ya cok enteresan degil mi yumurtlama zamani hamilr kalinabilir deniliyo ya o zaman bu tezi curutmus oluyosun😬peki ovulasyon testi mi yapiyodun nerden biliyosun yumurtlamw zamani olmadigini bi de adetten kac gun once hamile kaldin acaba🤩
Bfduam litha bende olması ama her ikisinde de (adetten hemen önce ve sonrası) hamile kalan var tanıdık.
litha Bfduam yumurtlama zamani hamilr kalinabilir diyolar ya ondan enteresan geliyo🤩adet oncesi yumurtlama oldu ve denk geldi oyle mi kaliniyo acaba yoksa yumurtlama gecmesine ragmen mi🤩
litha OzgeAlya aa🤩adete kac gun kala hamile kaldin acaba🤩diyolar ya yumurtlama zamani hamile kalinabilir ee o zaman adete yakin mi yumurtlama oldun yoksa yumurtlama disinda mi hamile kaldin acaba🤩
derindemir litha ovülasyonda ve akıntımdan biliyorum yumurtlama tarihimi.yalan olmasın ya 2 ya da 3 gün vardı adetime ama 4 değildi.maalesef kaybettim o zaman bebeğimi ama hamile kaldım mı kaldım adete yakın
ikincimucizemmmm litha bazı aylar iki kere yumurtlama olabiliyor adete yakın bendede öle oldu sanırım o ay adet olmadım ve kan verdiğimde 18 çıktı beta daha yeni döllenmişti
litha ikincimucizemmmm cinsiyeti kiz mi peki genelde cinsiyeti kiz olur diyolar adete yakin hamile kalinirsa🙈😬
litha derindemir demek ki kalinabiliyo adet oncesi de ornekler var😬umarim gonlunce olur hersey daha guzelliklerle daha guzel bi zaman da gelicek bebegin🌼
OzgeAlya litha Çok düzenli hatta bebeğim 2 gün geriden geliyordu şuan haftasını yakaladı ama geç döllenme denilmedi 15 haftalik olduk çok şükür 🤭
litha OzgeAlya kac gunde bir adet oluyodun😬ooh ne guzel saglikla gelsin kuzucuk🤗cinsiyeti ne peki diyolar ya adete yakin olursa kiz olur genelde diye🙈😬
OzgeAlya litha Şöyle kii tam 30 günde 5 gün adet oluyordum 😅 doktorumuz soylemedi cinsiyeti 😒 ama salı gününü iple çekiyorum o zaman doktora gidicez 🙈 siz bebiş mi istiyorsunuz yoksa hamile olabilir misiniz belirtileriniz mi var 💕