058elf
aynn oyle canım bnm ılk bebegım oldugu ıcın heycanlıyım bırazcık ılk ogrendımde sankı hıc buyumıycek gıbı gelıyodu sımdı gezınıyo hareket edıyo

Slvi38 aminn inşallah 🤲🏻 bolca bel ve kasık ağrılı geçiyo bir iki haftdır da baya ağırlaştm oturup kalkarken yatarken falan zorlanıyorum, sizin nasıl geçiyo

Fatmaliakburak26 benimde öyle canım ilk gebeliğim:) hareketlerini hissettiğimde dedim hamileyim öncesinde sadece kusuyodum onun dışında kendimi hiç hamile gibi hissetmiyodum 😂 bi kıpırtsı bile insanı mutlu ediyo çok şükürr kucağımıza aldıktan sonra kşm bilir nasıl olacak😍

Ekim 😍 inşallah hayırlısıyla ❤️🙏🏼 Rabbim tüm annelerin bebeklerini sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin 🙏🏼🧿

Doktorumuz eylülün son haftasında kucağına alırsın dedi ☺️ hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ☺️

Haziranda kısmetse inşallah 🥰

Küçük ihtimal ağustos sonu ama büyük ihtimalle eylül başı😍😍

058elf
      benım hıc bulantım olmadı cok şükür doktora gıttımde kalp atısını duydumda o kadr mutlu oluyodum kı

4mayis tahmini doğuş demişti doktorm) nisanin sonlarida gelir belki)

Evlilik yıldönümümüzde hamile kaldım 😅oğlumuz da babasıyla aynı ay olacak belki doğumgünü bile tutar🤷🏻‍♀️ Haziran istesek denk gelmez 🥰

İnşallah Ekim başı gibi görünüyor 🌼

Iremnurr18 benimde aynı canım ne tür kıyafet tercih ettin peki bı iki ay yaz görecek sadece sonrası kış ya ben kararsız kaldım şuan daha almadım erken dye zaten

Bsra06 doğurdun mu ayy darısı bana benm daha teeee eylülde eylül bu yıl gelmiycekmiş gibi🙈😂🤦‍♀️🤦‍♀️

Mayıs sonuna doğru gelecek meleğim 🙏🏽 tıpkı annesi ve babası gibi ☺️❤️