Aslihanilhan Kızlar zıbın bilirsiniz hani önden çapraz gelen iple bağlamalı . Ondan alıp mı koymalıyız yoksa çıtçıtlı badilerden mi koymalıyız ? Annem dedi ilk zaman kolunu kaldırmadan zıbın giydirilir falan diye ama ? Kafam karıştı ona göre alıp koyucam :)
Mlk8 Aslihanilhan citcitli badi cok daha rahat oluyor canim.kisa kollu çıtçıtlı badi üstüne de uzun patikli tulum giydir tamam. Odalar zaten cok sıcak oluyo. Kat kat giydirmeye gerek kalmiyor
badecanisik Aslihanilhan zıbını herkes gömüyor gereksiz diyorlar ama anneniz haklı ilk hafta sırf zıbın giydirdm çocuk küçük incitmeden giydiriyorsn.
Bsra06 Aslihanilhan yelek şeklinde atletler oluyor yenidoğan onlardan alın göbeğinde mandal olcak bide zıbınla rahat olamaz
mercimeginanne Aslihanilhan ikisindende koydum bn :) iç zıbını genelde göbek bağı düşene kadar giydiriliyormuş. O yüzden hemşireler hangisi iyiyse onu gitdirsin diye ekstradan koydum ikisinide
Gamzeliikizlerr Ben ikisinide koydum. Ikiz gebelik zaten küçük doğarlar diye de aldim. Çıtçıtlı bayiler yenidoganda alsam büyük geldi gözüme. Zibinda hem prematüre hem yenidogan aldim. İlk oglumdada zihin kullanmıştım. Daha rahat bana kalırsa.