Royem49 EsrSvm ayakta durdupum zamn bir süre mesela yemek yaparken ondan sonra oturdugum an belim kopuyor kopuyor mahfoluyorjm gerçekten inşallah hamile olayımda bu ağrı sancılar gözüme çok gelmiyor inanın ki ben çekeyim ama yeter ki bebeğim bana gelsin başka ne isterim ,♥️🤲🤲🤲
EsrSvm Royem49 Bende senin gibi düşünüyorum canım.İnşaallah hayırlı sağlıklı evlat haberini en kısa zamanda alırız ❤️
Mineilayda Geçen ayın 13 ünde kanamam oldu 17 sinde düşük yaptım adet günümü 13 mü baz alacağım yoksa 17 mi acaba
Royem49 Kızlar birde göğüzlerim çok yumuşadı normlde diridir ayıptır söylemesi serttir şimdi yumuşacık böyle olan var mı
umudumvar2 Royem49 canım akıntın ne durumda benim adetten önce gelen akıntım var beyaz yapışkan akıntı büyük ihtimalle olmadı bu ay da 😪
Mineilayda Royem49 çok sağol canım 33 günde bir oluyorum normalde ama düşük yaptığım için gecikir mi bilemedim
Royem49 Mineilayda gecikti diye yazmışlardı başka forumlarda okumuştum canım hayırlısı olsun inşallah ♥️
Sevalkaradag Benimde 18🙈 heyecanla bekliyorum daha önceki gebeliklerimde idrar rengim çok koyulaşmıştı ama şu an koyulaşma yok umutlanmamalı mıyım acaba 🤦♀️
melekanesi Benim de 19unda. Klomen kullandım Adet ağrısı gibi ağrılarım oluyor. Psikolojik mi bilmiyorum ama sanki göğüs uçlarım büyüdü. Beyaz akıntım var. Düşünmemeye çalışıyorum. Sonra hayal kırıklığı yaşıyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda. İnşallah hamileyizdir kızlar.
Royem49 melekanesi düşünmemek elde değilki her ay hüsrana uğradıgımız halde yine de umut besliyoruz her ay sonumuz hayır olsun inşallah ne diyim
Venus01 Royem49 canım benim çok belirtim vAr çok inanıyorum hamile olduğuma, kafayı yemiyorum inşallah bu kadar belirtiye hamile çıkmazsam yıkılcam, test yaptım hemen bakamadım saatler sonra böyle çıktı sonra kayboldu :(
Royem49 umudumvar2 bnde daha akıntı yok canım valla ne düşüneceğini ne hissedeceğimi bilmiyorum iyice psikolojim bozuldu hissizleştim galiba sinirlerim bozuldu