Semraa_0 Hanımlar ben şu an 20. Haftamdayim ve toplam 6 kilo aldım ilk hamile kaldığımda 45 kilo idim şu an 51 kiloyum ilk üç ayda kontrol etmedim 4 kilo birden aldım sonra biraz kontrol ederek yedim 1 kilo 1 kilo aldım bundan sonra daha çok kilo almıyorum siz kac kilosunuz aşırı almamak için neler yapılabilir?
rmdfile Semraa_0 hamileliğe kilolu başlayanlardanım 70 ile başladım 26. Hafta 1 kilo aldım bunu her kilo postuna yazıyorum 70le başlasam da her istediğimi yiyip kilo almak isterdim alsam da problem etmezdim tansiyon hastasıyım zorunlu diyet yapıyorum aklıma bi şey getirmemeye çalışıyorum 🙂 tabi ki kilo kontrolü önemli ama siz ve bebeğiniz sağlıklıysa çok takmayın en güzel günlerinizin tadını çıkarın 🤗 sağlıkla gelsin tüm bebişler inşaallah 🤲🏻🤗
Ayaegulyunus Semraa_0 27+4 haftalığız kızımla 16 haftaya kadar hiç kilo almadım daha sonra almaya başladım şuan 5 kilo aldım ama ödem de var bacaklarım da ayaklarım da ellerimde çok ağrı yapıyor bir de sırt ağrısı yaşamaya başladım son 1 haftadır geceleri uyuyamıyorum 🥰🤰 ama çok şükür kızım için değer 🥰💕 ben ağrı çektikçe kızım da hareket ediyor onun varlığını hissederek ağrılarımı çekiyorum sanki benim için dayan annecim diyor 🥰🥰🥰🤰🤰🤰🤰🤰
Krizantem_ Semraa_0 Bende 45 ile hamile kaldım 27+1 im . 8 buçuk kilo aldım ki ben hamur isi kizartma beyaz ekmek tuketen biri degilim. Tatli da haftada 1 falan yerim. Yemeklerini genellikle zeytinyağlı yapıyorum ama yine de kilo aldım. Zayıflar da kilo alımı daha çok oluyormuş.
ikiponcik_annesi Bende 29 haftamdayım 56 ile hamile kaldm 65 kiloyum 9 kilo aldm banada çok geliyo ama yapacak bişey yok elimden geldiğince yürüyüş yapıyorum su içmeye çalısıyorum ama çok çok içemiyorum çünkü tuvaletten çıkamıyorum bu seferde 🤦♀️ abur cubur tüketmiyorum zaten haftada bir iki bi cikolata yerim sadece ama yinede alıyorum valla
haziranin25i İlk 3 ay 9 kilo aldım son 3 ay sadece 3 kg aldım. Bünyeden bünyeye değişiyor. Ayrıca doğum yaptım ilk haftasında 10 kg gitti. Geri kalan kilolarımda yavaş yavaş gidiyor. Hamilelikte aldığınız kiloları çok fazla takmayın bebeğinize odaklanın sağlığı yerinde olsun kilo alınır verilir kuzum 🤗
Kubraylmz0 Bende 24 haftamdayım 7 kilo aldım banada çok fazla geliyor fazla yemiyorum ama ne yesem yarıyor sanırım
Semraa_0 Aynen ben de öyle ben ara öğün yapmıyorum gün içinde galiba ana öğünde fazla yiyorum bir de akşamları meyve ya da çay saati yapıyorum acaba o yüzden mi kilo yapıyor bilemedim
Momcans Ben de çok sık acıkiyorum 60 ile hamile kaldım suan 22.haftamda 65,5 kg oldum bile .. Yemekleri cok gec saat yememeye calisiyorum aslinda ama pandemiden dolayi hareketlerimiz ister istemez cok kisitli gunde max 45 dk yuruyebiliyorumdur o kadar
Semraa_0 Krizantem_ evet gerçekten ilk üç ayda 4 kilo birden aldım nasıl oldu anlamadım yani bebeğe ve kendimize zararı olmasın da kiloyu problem yapmıyorum