[silindi] tamamen hamile kalmayi kolaylastiran bir masaj aynisini yapin ve masajdan lutfen korkmayin. Bazi arkadaslar korkuyor yada linçliyor. O yuzden girip bildiklerimi veya yaptiklarimi soylemeye korkar oldum. Bakip gecmeyede kalbim el vermiyor cunki ben hep boyle postara bakiyordum ve denedimde zararinida gormedim. Tamamen size kalmis yapada bilirsiniz yapmayada. Ben fito terapi boyle dogal yollari denemeyi seven biriyim o yuzden hemen hemen yazdiklarinizin hepsini denemisimdir. En guzel yumurta buyuten ve çatlatan.aslan pencesi cayi .bunu nerden biliyorsaniz deseniz o cay ve rahim masajiyla 2 kez hamile kaldim bi kezde sadece Rahim cekmeyle. Ben adet olunca Aslanpencesi cayina basladim 11 gun kullandim o aylar ovu test deniyordum her ay adetimin 18 19 cugunu yumurtlama oluyordu ama aslan pencesini bi ictim tam 13 14 cu gun yumurtlamam oldu buda tabiki en dogali normal olmasi gereken o .o ay iste hamile kaldim . Ayri sebepten dolayi kayb etdim.sonra asla uşenen veya aglak biri degilim elimden geleni yapicagima soz verdim hep dua etdim meryem suresi okudum bol bol . Neyse bir adet geçti tekrar basladim bu masaji yaptim rahmimi cektim iste şal yardimiyla bagladim agir kaldirmadim aslan pencesi cayi kullandim 12 13 gun. Adet oldugum gunden sayarak. Tekrar hamile kaldim adet olsam zaten doktora gidicektik. Ama ben inandim hep ve dua ettim dua cok onemli . Olmayinca gercekten doktorla ilacla bile olmuyor ama kismetinde varsa bi sekilde Rabbim nasip eder. Simdi ister yaparsin veya yapmazsin nasil gonlun istiyorsa. Rabbim tez zamanda yuzunu guldursun