28gamze Arkadaşlar Nişan gelen var mı.net den okudum Nişan nasıl die ama.sizden de duymak isterim.bende akıntı oluyor sürekli. Birde pedim de sanki belli belirsiz bi pembelik var gibi emin olamadım.akintim bir süredir çok fazla
karabc 28gamze olabilir nette görseller var ama biraz daha bekleyip kontrol edin çok ped takmayın nişanın asıl vücuttaki görevi enfeksiyondan koruması düzenli çamaşır değişimi yaparak hava almasını sağlayın
karabc Belgincn ya tıkaç gibi düşünün rahim ağzını kapatan sümüksü birşey bazen kılcal damarlardan dolayı kırmızı pembe renkte oluyor bazen kahve rengi. Bebeğin plasentasına ve rahimin mikrop kapmasını engelliyor bir nevi hemde doğumu başlatıyor
Belgincn karabc benim 1 aydır kanamam var 21 haftalığız bazen bu tarif ettiğiniz şey geliyor benden 😒😒😒😟😟
Belgincn karabc ewt lutinus fitil progestan ine kullanıyorum ama aynı dün akşamda kasığımda ağrı vardı sümüksü akıntı geldi 21 haftalık 😒😒😒
Merve_Sa Belgincn benimde geldi kanamadan sonra öyle akıntı fitilde yapabiliyormuş öyle akıntı okudum ve içte biriken kanmış o kahverengi akıntılar
Merve_Sa Belgincn benimde sadece kasık ağrım oluyor idrara çıktıktan sonra geçiyor umarım bi an önce bu durumu atlatırız
28gamze Dun aksam da kaburga ağrısı eklendi. Bugün de halsiz hissediyorum ter atıyorum arada tuhafım.nedn böyle oluyo😒