Yase61min Kızlar nasipse oğlum olucak sizce isim olarak zayn efe nasıl? yada zayn’nın yanına baska hangi isim olur 💆🏻♀️
Minikasya Yase61min Zayn ne demek? Böyle değişik isimlerle okul hayatında çok dalga geçiyor arkadaşları onuda düşünün isme karar verirken
Misto Yase61min canım güzel veya güzel degil diye biz diyemeyiz siz anne babası olarak begenmis istemissiniz bu isimleri güzel degil desek üzüleceksiniz zayn ismin anlamini bilmiyorum ama anlami guzel olsa bile ogluma koymazdım bu ismi tabi sizlerin tercihi bişey diyemiycem canım
132025 Yase61min güzel güzel değil diyemicem ama bana göre isim koyarken anlamı güzel olmalı yorumda anlamını yazmışsınız ama çokta güzel bi anlamı yok
Yase61min 34_21_23 Arapça kökenli insanlar üzerinde sahip olduğu bilinçaltı efekttir. Başka bir deyişle, insanların bu kelimeyi duyduklarında bilinçsizce algıladıkları şey budur.
mmavi Cocugun ilerde zayn isminden memnun kalacagini sanmiyorum. Soylenisi anlamsiz duruyor. Kokeni ve anlamida cok anlamli gelmedi malesef. Tabi bu benim fikrim.siz bilirsiniz. illa zayn olacaksa yanina efe yada farkli bir isim sart bencede.