Melikesvm Hazal12 valla karnımın etlerı agrıyor saga sola donerken onun dısında bırsey yok sız nasılsınız
ikiponcik_annesi Hazal12 29+1 den selamlar 🙋♀️ eğilip kalkmakta baya zorlanıyorum artk karnımdan önümü göremiyorum nerdeyse 😂 arada geceleri bacak ağrılarım oluyo onun dışında başka bisey yok şükür 😊
Bade1414 Hazal12 benim belim ve kalcam ağrıyor gece uykularıö neredeyse yok kilo aldıkca ağırlaştırılmış hissediyorum bir an önce 30 lu haftalar gelsin istiyorum
Stresliii33 Hazal12 ara ara sancılar oluyor idrar yolu enfeksiyonu geciriyorum bakalim ne zaman biticek hazirliklariniz ne durumda kim ne yapti cantalar hazir mi
Hazal12 Melikesvm benimde arada karnım ağrıyor ve bazen akıntım çok birde göğüs altı batması oluyor 🤷♀️
Melikesvm Hazal12 akıntı bendede vardı ıdrar yollarımda enfeksıyon varmıs antıbotık verdı suan hıc gelmıor bendede sureklı gelıorfu
ikiponcik_annesi Bade1414 aynen valla bende öyle 25 den sonra bi yavaşladı o yüzden yirmilerden bi sıyrılasım var 😁 30 dan sonra geriye kalıyo son 8 hafta 😍