Yesimyasar Merhaba sevgili anneler❤️ 32 haftalık hamileyim ve özellikle geceleri uyutmayan bütün vücut kaşıntım var. Doktor önce losyon verdi o da fayda etmeyince zyrec alerji hapı verdi. İlacı kullanmakta tereddütlüyüm var mı başına gelen 😕
Minikasya Yesimyasar Canım şimdi doktordan çıktım. Benimde elim ve ayaklarımda oluyo. Genelik koletazımı diye sordum. Tüm vücut kaşınırsa kolektaz deriz dedi. Bölgesel olduğu için takip edelim dedi. Sende tüm vücutsa karaciğer enzimlerine baktırmalısın
begummm26 Yesimyasar 25 hafta olduk benimde kaşıntım çok var göbeğim kabuktan görünmüyor çatladı kaşıntı bazen uyutmuyor bile. Doktor Remolent nemlendirici vermişti kullandığımdan beri rahatım tavsiye ederim😊
Yesimyasar @Minikasya @Alinamoms yok hiç tahlil bile yaptırmadan direk bu ilacı yazdı verdi bir kaç belirti sordu sadece kaşıntı var dedim çok önemsemedi açıkçası doktorum
Minikasya Yesimyasar Hmm canım başka bi doktora daha görün diyebilirim. Yada sağlık ocağına git. Karaciğer enzimlerine baktırmak istiyorum de. Yaparlar tahlil. Sonuçları doktoruna göstwr. Olduki ondan kaynaklıymış. Bas fırçanı doktora
Alinamoms Yesimyasar kesinlikle doktor değiştir öyle şey mi olur yaa bilmeden nasıl karar verir yüksek ihtimalle gebelik kolestazı olmuşsundur İnternete direk böyle yaz belirtileri karşılaştır benzerse pazartesi hemen başka bir doktora gidersin. Tehlikeli bişey Allah korusun önlem alınmalı.
Yesimyasar orkide21 yok ne döküntü ne kabarcık hiç bişey yok sadece bütün vücudum aşırı kaşınıyor ve ben iki gün içtim bu ilacı sarhoş gibi geziyorum evde. Acaba bebek için zararı var mıdır diye endişe ediyorum
Yesimyasar orkide21 yok kesmedi sadece gece derin bir uykuya sebeb olduğu için uykumda hissetmiyorum kaşıntıyı