NefesDeniz Aryam-15-15 Bende de oluyordu o 31.haftalarda şaşırıyordum :) Ama geçti sonrasında hiç duymadım.
NefesDeniz Annelikkk Amin canım Allahım razı olsun inşallah hepimiz zamanında kavuşalım yavrularımıza stres olmadan yapalım doğumlarımızı :) 😍
Annelikkk NefesDeniz amin amin insallah sizde bize dua edin bizim dogumumuz erken olacak rabbim ewladlarimzi bize bagislasin
NefesDeniz Annelikkk Etmez olur muyum hiç Rabbim inşallah hepimize güç kuvvet versin🙏🏻 Sizin neden erken doğum olacak kaç haftalıksınız şimdi?
Annelikkk NefesDeniz 32 haftaligiz rahimde kanama war bide plesanta rahim duwarina yapismis🤲 rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin
NefesDeniz Annelikkk Allahım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Yorma kendini sakın sürekli dinlenmeye yatmaya çalış çok az kaldı zaten en azından 35-36ları görebilirsek inşallah çok iyi olacak hepimiz için..Rabbim yar ve yardımcımız olsun🙏🏻🌸
Annelikkk NefesDeniz cok sukur rabbim e 25. Haftadan beri igne kullaniyorum doktorum 35.haftada dogum a gun werdi rabbim kimseye ewlat acisi gostermesin insallah saglikla da kucagimza almayi nasip etsin yawrularimizi hayirli ewlat eylesin amin 🤲
NefesDeniz Annelikkk Maşallah maşallah🧿 Bizimde inşallah 35.haftada olacak doğumumuz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
EymenAli21 NefesDeniz Allah yar ve yardımcın olsun canım sağlıkla dogsun yavruların inşallah ve zamanında doğsun inşallah hayırlısıyla sende bize dua et güzel haberlerini alırız inşallah 🤲😊
NefesDeniz EymenAli21 Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için😍 Allahım sizleride sağlıkla zamanında yavrularınıza kavuştursun inşallah ve hepimiz her daim çok güzel şeylee konuşalım mutluluklarımıza ortak olalım inşallaaahhhhh 🙏🏻🧡