Hasibe123 NefesDeniz çok geçmiş olsun Canım Postunu yeni gördüm. Rabbim miniklerimizi sağlıkla zamanında kucağımiza almayı nasip etsin. 36, 37 leri görücez inşallah. Bende 35. Haftamdayım ikizlerimle. Bel ağrısı benim de çok var ve sancim 32. Haftamda çıkmıştı çok şükür şimdi şancı yok açılma vs. Yok. Cok zorlanmaya başladım bu hafta uyuyamiyorum yatamıyorum ama olsun Dayanicaz ınşaallah. Rabbim yardımcımız olsun hepimizin. Tekrar geçmiş olsun. Sağlıkla zamaninda kucağımiza alalım inşallah bebişlerimizi 🙏
sukran97 NefesDeniz Allah razı olsun canımm güzel dileklern için sağolasın hergün sütümü sağıp götürüyorum kızım kendi kendine nefes alıp vermeye başlamış 3 5 güne çıkar dedi çocuk doktorumuz oğlum hala entübe ama iyi ye gidiyor dediler çok şükür atlatıcaz bu günleri inşallah senin de iyi olmana çok ama çok sevindim bu kızlar aceleci oluyo galiba biraz benim de kızım duramadı suyu patlattı kardeşinden önce de eve o gelicek galiba Rabbim kimseyi evladından ayırmasın sana da zamanın da hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum 🥰🤲🤲
NefesDeniz sukran97 Evet kızlar aceleci bizimde kızımız doğum kanalına baya girdi girecek gibi oldukça sıkılmış🥴Ama oğlumuzun keyfi baya yerinde doğumla uzaktan yakından alakası yok yatıyor öyle😀 İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Bence 3-5 güne inşallah ikiz bebeğinle birlikte çıkarsınız hastaneden güçlü olan hiçbişi olmaz..kilo almaya başladılar mı peki? Kaç kilo ile doğdular
sukran97 NefesDeniz oğlum 2250 kızım 2050 kg doğdu canım bugün gittim kızımı emzirdim 3 -5 güne çıkar dediler o kadar mutlu oldum ki ama bi yanım hala buruk oğlum entübe ediliyor çok zormuş ikiz annesi olmak bi yanım deli gibi sevinçliyken diğer yanım üzgün ama inanıyorum atlatıcaz bu günleri onu da kucağıma alıcam en kısa sürede😢🤲
NefesDeniz sukran97 Maşallah çok güzel doğmuşlar annesi🧿 Seni o kadar iyi anlıyorum ki inan bana o 5 gün hastanede yattım ya kafamdan neler neler geçti bir ben bir Allah bilir. Doğum olacak mı olmayacak mı olursa nasıl olacak bebekler yanımda olmayacak vs vs bir sürü kaygılı düşünceler..doğum yapmadım belki ama seni kalben ne hissettiğinle alakalı çok iyi anlıyor ve hissediyorum. Korkma canım benim üzülme inan bana çok az kaldı oğlunuda emzireceksin birkaç gün daha sabret hep dua ediyorum sana hep kurban olduğum Allahım evlatlarınla evine gideceğin günü tez zamanda göstersin. Sen nasılsın peki dikişlerin vs iyi misin ayaklandın mecburen tabi şimdi
Cansu101706 sukran97 canım rabbim evinize gitmeyi nasip etsin öncelikle. Evlatlarına kavuşmuşsun benimde ikiz bugün ciğer geliştirici verdi. Sanırım Balıkesirdeymişsin doktorun kimdi
sukran97 NefesDeniz bi ilk gün ağrım vardı ertesi gün taburcu oldum zaten ayaklanmak zorundaydım çünkü her gün bebeklerimi görmeye gidiyorum canım onlar için ayağa kalkmak mecburiyetindeyim güzel dileklerin için de Rabbim senden razı olsun dualarını eksik etme oğlumdan sende inşallah kuzularını vaktinde sağlıcakla kucağına al o mis kokularını içine Çek hemencecik hayırlı doğumlar diliyorum sana güzel haberler verelim inşallah birbirimize 🙏🥰
Sell90 NefesDeniz cok sevindim ❤️ Amin. Rabbim hepimize saglikla ve vakitlice kucagimiza almayi nasip etsin ❤️
sukran97 Cansu101706 Balıkesir Edremit canım ben ciğer geliştiriciyi atın bence doktorun önerdiyse çünkü ikizlere hiç belli olmuyor hiç bişeyim yokken aniden suyum geldi benim hiç bir sorun yoktu ben atınamadım ne yazık ki 34. Haftada demişti doktor belki daha önce atınsaydım oğlum da daha iyi Olucaktı
Cansu101706 sukran97 teşekkür ederim canım. Bugün iki doz oldum yarın yine iki doz olucam. Bende erken verince korktum açıkcası rahim uzunluğun felan iyi dedi. Ama biraz zayıf benimkilet sanırım 1300 ikiside
Ezgim26 NefesDeniz inşallah zamanı gelince sağ salim alırsınız bebişlerinizi kucağınıza🥰 Erken doğum nedeniyle ben de yattım 2 hafta hastanede o yüzden iyi anlıyorum sizi Sonu güzel bitti çabuk unutuldu o zor günler İnşallah sizinki de öyle olacak Dualarım sizinle 🙏
NefesDeniz Ezgim26 Sizede çok çok geçmiş olsun..ne zor günler dimi Allahım kimseye yaşatmasın🙏🏻 Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz ve dualarınız için🌸Siz doğum yaptınız mı peki?
Ezgim26 NefesDeniz Zor olmaz mı psikolojik olarak çok yıpratıyor her gün acaba diye düşünmek, ağlamak, kimseyle konuşamamak … Ben çok oluyor bu durumu yaşayalı kızım doğdu büyüdü 10 yaşında şimdi 🥰 Benim de 31 haftalıkken sebepsiz birden suyumun bir kısmı geldi 2 hafta yoğun bakımda kıpırdamadan yattım 33 haftalıkken doktorum artık bekleyemeyiz dedi ve sezeryanla doğdu. Doğum yapıp ayılınca korkudan kimseye soramadım ne durumda diye ama nasıl ağlıyordum sonra fotosunu gösterdiler inanamadım önden gidiyordu 35 haftayla uyumlu sayılmış o bizi kurtarmış küveze sadece sarılık için girdi 5 gün kaldı Sonra çıktık evimize çok şükür Siz de hep güzel düşünün böyle örnekler çok İnşallah sağlıcakla alın kuzucukları kucağınıza🙏🌸
Zeliiiss NefesDeniz inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeklerinizi en önemlisi bu siz ve bebekler iyi olsun yeter 😍 allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
NefesDeniz Zeliiiss Amin çok teşekkür ederim Allah razı olsun🌸 Allahım hepimizi evlatlarımızı korusun sağlıkla zamanında alalım kucaklarımıza inşallah🤍
Cansu101706 NefesDeniz rahim uzunluğun iyi dedi suları iyi dedi. Ben sol kasığım biraz ağrıyor dedim. Biz önlemimizi alalım dedi. Bugün tam 29+0ız bugün iki doz vuruldum yarın da vurulcam. 1300 kiloları az geldi sanki
NefesDeniz Cansu101706 Yani aslında yaşadığınız önemli bir sıkıntınız yok sanırım. Tedbir amaçlı ciğer geliştirici yaptı erken doğum olursa diye düşündü belkide..çünkü rahim uzunluğu iyi incelme yok bebekler iyi açılma yok sizde korkutan bi sancı yok..
Aycha NefesDeniz Allah, bebeklerinizi miadında, sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı, güle güle büyütmeyi nasip etsin, huyları, bahtları güzel olsun.
NefesDeniz Aycha Ne güzel yazmışsınız Allah razı olsun🙏🏻 İnşallah hepimiz sağlıkla zamanında alalım yavrularımızı kucağımıza🌸
Aryam-15-15 NefesDeniz ne guzel yazmşsın canim rabbim hepmizin yardmcsi olsun bnim duaya cok ihtacim var bebegimde guatir var rabbim onu bna bagşlasın ve tum bebekleri annlrerine bagşlasin Allahım hepmize sagikla kucagina almayi nasip etsin Amin🤲
NefesDeniz Aryam-15-15 Ah canım benim dualarım seninle ve bebeğinle olacak🙏🏻 Korkma Allahın izni ile hiçbişi olmaz. Allahım sağlıktan ayırmasın inşallah geçecek bu günler çok daha iyi şeyler konuşacağız🥰