Kbrsnr28 Merhaba hanımlar hangi özel hastaneye gidiyorsunuz ve ve muayene ücretleri ne kadar. Tekli ultrasonla baktırmak istiyorum hangi hastaneler bakıyor acaba ?
Krizantem_ Kbrsnr28 Hayat hastanesine gidiyorum 150 tl muayene ücreti. Doktor her kontrol de renkli olarak da gösteriyor. Eğer güzel görüntü yakalarsa renkli fotoğrafını da veriyor.
ogrencianne35 Kbrsnr28 ben doruk yıldırım a gidiyorum doktorumun adı Muzaffer temür 170 tl muayene ücreti benim de düşük riskim vardı daha sonra erken doğum riskim olduğu söylendi doktorumuz dan memnunum
Kbrsnr28 Krizantem_ benimdusuk tehlikemvsr oyuzden doktor bana heyet raporu çıkardı ise gitmiyorum bı ay veriyor ama kısa ilgileniyor 15 bile sürmüyor bebekle ilgili hiç birşey söylemiyor anlayamadım bu doktoru deniyelim bakalım nasıl doktor
ogrencianne35 Nehirimmm06 😍 14.haftadan beri kuyruk sokumu ağrıyor bel ağrısı ve bacak şişmesi gibi durumlar yaşıyorum kuyruk sokumu ağrısına dayanamaz hale geliyorum bazen.. servikal uzunluğa bakıldı herşey normal görünüyor ama ağrılar doğum belirtisi